Huawei P9 får interessant lillebror til skarp pris

Huawei nyeste stjernemobil, Huawei P9, får en interessant lillebror til næsten halv pris.

Huawei P9 får interessant lillebror til skarp pris

En ny budgetstærk mobil fra kinesiske Huawei lurer i horisonten. Allerede dagen efter Huaweis lancering af de to flagskibstelefoner, P9 og P9 Plus, lød det at en mellemklassevariant var i støbeskeen.

Rygterne bekræftes nu fra anden side af den franske handelsgigant, FNAC, som nu har fået 3 modeller af P9 Lite slået op i deres interne lagersystem. De tre modeller dækker over tre farvevarianter: sort, hvid og guld. Det skriver gsmarena.

Den franske butik, bekræfter samtidig debutprisen, som vil lande på 299 Euro, svarende til omkring 2.250 kroner. Det er derfor sandsynligt, at P9 Lite enten vil matche prislejet på P8Lite, hvis intropri i sin tid lød på 2.199 kroner.

Se også: Huawei P9 Lite lækket

Huawei P9 Lite
Foto: hi-techmail.ru

Ryger en klasse op

Hvad P9 Lite vil byde er ikke 100 procent fastlagt endnu, men flere kilder indikerer at den light-udgave vil nærme sig nogle af klassens tungere drenge.

Displayet vil byde 5,2” Full HD skærm, ligesom i storebror P9, mens der rådes over 2GB RAM og en endnu uspecificeret octa-core processor. En interessant detalje er batteriet, som oplyses til at være af samme store kaliber som i P9.

Det dobbelte Leica-kamera fra P9 er sparet væk i P9 Lite og afløses af et konventionelt kamera på 13 megapixels. Frontkameraets opløsning er også sænket til 5 megapixels.
Huawei P9 Lite vil komme med Android 6.0 Marshmallow sammen med Huaweis EMUI version 4.0.

Læs også: Huawei P9 og P9 Plus: Kinesisk teknik og tysk luksus