Hvor er et mobilabonnement med fri data og tale billigst?

Hvor finder man det billigste mobilabonnement med fri data og fri tale? Vi tager et kig på priserne hos udbyderne og kommer med et par gode tips.

Leder du efter et billigt mobilabonnement med fri data og tale? Så bliver du nok en lille smule skuffet når vi fortæller dig, at prisen på netop denne type mobilabonnementer er steget i pris. For blot nogle få uger siden var prisen helt nede på 129 kroner per måned, men koster hos lavprisselskaberne nu helt op til 199 kroner. Vi tager her et kig på mobilabonnementer med både fri data og tale – vi finder de fem billigste udbydere og kommer med et par gode tips.

Mobilabonnementer med fri tale og data er kun et af temaerne i denne omgang af Fokus. Er du ikke klar over hvad Fokus er? Teknofil hedder vores kanal på Youtube, hvor vi hver uge bringer en Fokus-video. Her snakker vi om den forgangne uges teknologi-nyheder, kommer med gode tips, snakker om nyeste gadgets, smart home, elbiler, fremtidens teknologi og svarer på seernes mange gode spørgsmål. I denne omgang af Fokus kigger vi nye elbiler, test af Volvo XC40 Recharge, cybersikkerhed og mere. Hele videoen kan du se herover.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer

Mobilabonnement med fri data – hvor er prisen lavest?

Tæt på alle udbydere af mobiltelefoni i Danmark har et mobilabonnement med fri data og tale, men der er stor forskel på prisen. Den laveste pris finder man selvfølgelig blandt lavprisselskaberne, hvor der har været stor konkurrence længe. Nu tyder det dog på, at de må hæve priserne på netop denne slags abonnementer. Prisen har været helt nede i 129 kroner per måned, og med en gennemsnitspris omkring 179 kroner, men prisen er nu steget hos de fleste udbydere. Nedenfor har vi fundet de billigste mobilabonnementer med fri data.

#1 Oister

Abonnement: Fri tale og fri data
Netværk: 3
Pris per måned: 169 kroner
Se aktuelle pris hos Oister

#2 dukaTALE

Abonnement: Fri tale og fri data
Netværk: Telia
Pris per måned: 179 kroner
Se aktuelle pris hos DukaTale

#3 OK Mobil

Abonnement: Fri tale og fri data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 189 kroner
Se aktuelle pris hos OK Mobil

#4 eesy

Abonnement: Fri tale og fri data
Netværk: TDC
Pris per måned: 189 kroner
Se aktuelle pris hos eesy

#5 CBB

Abonnement: Fri tale og fri data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 199 kroner
Se aktuelle pris hos CBB

Et par gode tips til dit nye mobilabonnement

Inden du kaster dig over et af ovenstående mobilabonnementer, skal du huske at tjekke dækningen. Uden god mobildækning er der ikke meget sjov ved et mobilabonnement med fri data. Du kan se mobilkundernes oplevelser med mobildækningen her.

Når det handler om fri data er det bestemt værd at overveje datadeling. Med datadeling vil du betale et mindre gebyr for et ekstra simkort med fri data, som fx kan bruges til mobilt bredbånd – og derved kan der spares mange penge på bredbånd. Se her hvilke teleselskaber der udbyder datadeling.

Test af Volvo elbil, cybersikkerhed og konkurrence

I denne omgang af Fokus på Teknofil har vi også andre spændende emner på plakaten. Her er det blandt andet kommende fede elbiler, en test af Volvo XC40 Recharge, cybersikkerhed og svar på spørgsmål fra vores seerne.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde en Google Home-smarthøjtaler. Se hele videoen øverst i artiklen.

Se også: Nyheder om cybersikkerhed