Hvor foretrækker du jackporten placeret på din mobil? [AFSTEMNING]

Hvor skal porten til jackstik være placeret på smartphones? Toppen, bunden eller noget tredje Eller skal den overhovedet være der?

Hvor foretrækker du jackporten placeret på din mobil? [AFSTEMNING]

Jackporten er på alles læber for tiden, da efterhånden mange smartphoneproducenter har lanceret en eller flere smartphones uden en port til 3,5 mm jackstik. Der er dog mange, som fortsat sværger til den analoge lydteknologi. Det store spørgsmål rejser sig derfor: Hvor skal porten være placeret henne? Og skal den overhovedet være der?

Nogle synes bedst om, at den skal placeres i toppen, mens andre foretrækker bunden alt efter i hvilke situationer man ofte bruger telefonen. For nogen spiller placeringen af porten ikke den store rolle, og andre bruger det måske slet ikke længere og har i stedet taget Bluetooth i brug og klarer sig fint med et sæt trådløse hovedtelefoner eller lignende.

Læs også: Apple: Derfor har vi fjernet jackstikket i iPhone 7

Men hvad med dig? Hvad mener du om placeringen af porten til jackstik? Tag del i afstemningen nedenfor, hvor vi tager temperaturen på læsernes holdning til jackporten et års tid efter vi sidst gjorde det.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...