Microsoft inviterer til event den 26. oktober

Snart er der spændende nyt på vej fra Microsoft. Sæt derfor kryds i kalenderen ud for den 26. oktober, hvis du vil se, hvad Microsoft har i vente.

Microsoft inviterer til event den 26. oktober

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Notér datoen onsdag den 26. oktober, hvis du vil se de seneste nyheder fra it-giganten Microsoft. Tidligere på måneden har den amerikanske virksomhed nemlig udsendt en invitation til en event, der vil finde sted i New York City i USA fra klokken 16:00 til 17:30 dansk tid.

Læs også: Microsoft røber hvornår næste Windows 10 udkommer 

I invitationen ses teksten ’Forestil dig, hvad du vil gøre’, hvortil Microsoft skriver: ’Mød os venligst for at se, hvad der i vente for Windows 10’. Det fortæller altså ikke meget andet, end at der er Windows 10-nyheder på vej.

Microsoft Windows 10 event
Her ses invitationen fra Microsoft til en Windows 10-event den 26. oktober. Foto: Microsoft

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Intet nyt hardware fra Microsoft selv

Hjemmesiden The Verge mener dog at vide, at Microsoft ikke selv har planer om at fremvise nye produkter, men derimod nye Windows 10-hardware fra andre producenter. Derfor vil der ikke være nogen efterfølgere til Surface Pro 4 or Surface Book eller den rygtede Surface Phone at finde, lige som der heller ingen smartphones fra Microsoft kommer.

Omdrejningspunktet bliver derfor nye funktioner i Windows 10, som altså bliver demonstreret på ny hardware fra andre producenter af pc’er og smartphones. Det er dog endnu uvist, hvilke softwarenyheder Microsoft vil præsentere.

I hvert fald er det ganske sikkert, at den store Windows 10-opdatering går under navnet ’Redstone 2’ og er den ene af de to store softwareopdateringer, som Windows 10 får i 2017. Opdateringen vil blive udgivet inden foråret, mens den anden opdatering, ’Redstone 2’, vil komme senere – formentligt sidst i 2017.

Læs også: Intern kilde afslører: Microsoft afliver Lumia-serien i år

Udover Windows 10-nyheder vil Microsoft også vise, hvordan disse nyheder fungerer i samspil med spillekonsollen Xbox.

denne side kan du livestreame Microsofts event, når det går løs den 26. oktober klokken 16:00. På samme side kan du også føje eventen til din kalender, så du ikke går glip af nyhederne. Mobilsiden.dk vil naturligvis også dække alle de store nyheder fra Microsofts Windows 10-event.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni