Microsoft inviterer til event den 26. oktober

Snart er der spændende nyt på vej fra Microsoft. Sæt derfor kryds i kalenderen ud for den 26. oktober, hvis du vil se, hvad Microsoft har i vente.

Microsoft inviterer til event den 26. oktober

Notér datoen onsdag den 26. oktober, hvis du vil se de seneste nyheder fra it-giganten Microsoft. Tidligere på måneden har den amerikanske virksomhed nemlig udsendt en invitation til en event, der vil finde sted i New York City i USA fra klokken 16:00 til 17:30 dansk tid.

Læs også: Microsoft røber hvornår næste Windows 10 udkommer 

I invitationen ses teksten ’Forestil dig, hvad du vil gøre’, hvortil Microsoft skriver: ’Mød os venligst for at se, hvad der i vente for Windows 10’. Det fortæller altså ikke meget andet, end at der er Windows 10-nyheder på vej.

Microsoft Windows 10 event
Her ses invitationen fra Microsoft til en Windows 10-event den 26. oktober. Foto: Microsoft

Intet nyt hardware fra Microsoft selv

Hjemmesiden The Verge mener dog at vide, at Microsoft ikke selv har planer om at fremvise nye produkter, men derimod nye Windows 10-hardware fra andre producenter. Derfor vil der ikke være nogen efterfølgere til Surface Pro 4 or Surface Book eller den rygtede Surface Phone at finde, lige som der heller ingen smartphones fra Microsoft kommer.

Omdrejningspunktet bliver derfor nye funktioner i Windows 10, som altså bliver demonstreret på ny hardware fra andre producenter af pc’er og smartphones. Det er dog endnu uvist, hvilke softwarenyheder Microsoft vil præsentere.

I hvert fald er det ganske sikkert, at den store Windows 10-opdatering går under navnet ’Redstone 2’ og er den ene af de to store softwareopdateringer, som Windows 10 får i 2017. Opdateringen vil blive udgivet inden foråret, mens den anden opdatering, ’Redstone 2’, vil komme senere – formentligt sidst i 2017.

Læs også: Intern kilde afslører: Microsoft afliver Lumia-serien i år

Udover Windows 10-nyheder vil Microsoft også vise, hvordan disse nyheder fungerer i samspil med spillekonsollen Xbox.

denne side kan du livestreame Microsofts event, når det går løs den 26. oktober klokken 16:00. På samme side kan du også føje eventen til din kalender, så du ikke går glip af nyhederne. Mobilsiden.dk vil naturligvis også dække alle de store nyheder fra Microsofts Windows 10-event.