Mobildeal: Black Friday tilbud på OnePlus 7 Pro

OnePlus tyvstarter Black Friday med et tilbud på deres OnePlus 7 Pro og en lang række tilbehør.

Mobildeal: Black Friday tilbud på OnePlus 7 Pro

En af årets mest populære og anmelderroste mobiltelefoner kan fra i dag fås til nedsat pris, som vi synes fortjener at blive fremhævet.

OnePlus 7 Pro, der opnåede 5,5 stjerner ud af 6 på Mobilsiden, er ikke OnePlus’ nyeste smartphone, men er bestemt ikke at kimse af. Modellen er ingen gang et år gammel og byder på hardware fra øverste hylde samt en overlegen softwareoplevelse.

Den store 6,7 tommer 90Hz Fluid AMOLED, helt uden afbrydelser fra frontkamera og sensorer, er et af højdepunkterne ved OnePlus’ flagskib, der blev lanceret i maj i år. Det notchfri-display er opnået ved hjælp af et pop-up kamera, der ved hjælp af en lille motor, skubbes op når det aktiveres. Resten af hardwaren taler for sig selv: Snapdragon 855, 6-12GB RAM, 128-256GB lagerplads og et kapabelt sæt af kamerasensorer, med både optisk zoom og ultra vidvinkel. OxygenOS hedder OnePlus’ software, som, synes jeg, giver den bedste Android-oplevelse på markedet. Samtidig leverer OnePlus hurtige opdateringer og gør det endda længe.

Nu er der mulighed for at spare op til 1046 kroner på OnePlus 7 Pro, hvis man bruger rabatkoden “2019BF”. Den mindste udgave af 7 Pro sparer man 822 kroner på. Derudover får man også et gratis Nylon Bumper Case med i købet, så telefonen er godt beskyttet til vinterens glatte veje.

Vil du hellere have det nyeste af det nyeste, så er der også lidt rabat at hente på OnePlus 7T Pro. Her får man netop nu et gratis Karbon eller Sandstone beskyttelsescover med i handlen.

Derudover er der også 50 procent på alt beskyttelsestilbehør til OnePlus 6 og 6T, og 20 procent på beskyttelsestilbehør til OnePlus 7-serien.

Tilbuddene finder du i OnePlus’ webshop her.

OnePlus 7 Pro
Mobilsiden gav OnePlus 7 Pro 5,5 ud af 6 stjerner. Foto: Mobilsiden

Flere Black Friday tilbud fra OnePlus

  • OnePlus 7 Pro: Gratis Nylon Bumper Case med i købet
  • OnePlus 7-serien: 20 procent på beskyttelsestilbehør
  • OnePlus 7T eller 7T Pro: Gratis Karbon eller Sandstone beskyttelsescover med i købet
  • OnePlus 6 eller 6T: 50 procent rabat på beskyttelsestilbehør
  • Tilbehør: 50 procent rabat på en lang række tilbehør