Mobilsiden kårer: Årets musikstreaming-tjeneste 2017

Hvilket selskab mener du, har den bedste musikstreaming anno 2017?

Mobilsiden kårer: Årets musikstreaming-tjeneste 2017

Musikstreaming har igennem de seneste år slået sig fast som den mest populære måde at lytte til og opdage musik.

Både gratis og betalende løsninger findes nu derude med både mulighed for familiedeling, HiFi-lyd eller integration med hjemmets smart-højtalere.

Udvalget er stort, men kun en tjeneste kan løbe med titlen som årets bedste musikstreamingstjeneste. Hvilken af de nedenstående tjenester, mener du, bør løbe med titlen?

Apple Music
Med sit enorme musikkatalog og billige familieabonnementer blev Apple Musik sidste år lynhurtigt et alternativ til Spotify. Apple Music koster 99 kroner om måneden og er understøttet på smartphone og tablet (Android og iOS), computer, Apple TV og Apple Watch.

Deezer
Deezer tilbyder en gratis, men begrænset musikstreaming af 40 mio. numre samt et abonnement uden reklamer for 99 kroner om måneden, som er understøttet på Android, iOS, Windows Phone, computer og på visse tv.

DR Radio
På computer, smartphone og tablet kan du kvit og frit streame af Danmarks Radios musik og radioprogrammer.

Google Play Music
Googles streamingløsning slår sig som konkurrenterne på reklamefri streaming til 99 kr./md – eller billigere med en familieløsning. Her er over 35. mio. numre at væge imellem, men du kan også oploade og tilgå din egen musik fra skyen.

Spotify
Når det gælder streaming af musik, er Spotify hos mange et hit med over 30 mio. sange og mulighed for en gratis, reklamefinansieret udgave, familie/studie-abonnementer eller en Premium for 99 kroner om måneden. Spotify findes til computeren, smartphonen og tabletten (Android og iOS).

TELMORE Musik
Med et TELMORE Play-abonnement får kunder adgang til et stort musikkatalog via YouSee Music, som fungerer til Android, iOS og Windows Phone. Musikken kan du afspille både via AirPlay og til Sonos-systemer.

TIDAL (WiMP)
Den norske musikstreamingtjeneste, WiMP, hedder nu TIDAL og tilbyder et 25 mio. numre stort katalog for 99 kroner om måneden. HiFi-entusiaster kan her forkæle øregangen med en Lossless streaming til 199 kroner om måneden i browser, på computer og til iOS og Android.

Soundcloud
Den musikalske opslagsvæg, SoundCloud, er nu også en regulær streamingtjeneste som med deres Go-abonnement tilbyder ubegrænset musikstreaming til 99 kr. md.

YouSee
Med et YouSee-abonnement får kunder adgang til et stort musikkatalog via YouSee Music, som fungerer til Android, iOS og Windows Phone. Musikken kan du afspille både via AirPlay og til Sonos-systemer.

Stem på din favorit nedenunder:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...