Mobilsiden kårer: Årets TV-streamingtjeneste 2017

Hvilken tjeneste har du streamet mest fra i år ?

Mobilsiden kårer: Årets TV-streamingtjeneste 2017

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Har du klippet kablerne over og er gået over til ren streaming af film, serier og anden underholdning? Eller fungerer streaming som et supplement til TV-pakken?

Uanset hvordan du bruger det, vinder streaming af TV-serier og film en stadig større andel af vores skærmtid. Spørgsmålet er så bare, hvilken platform der fortjener mest opmærksomhed.

Stem derfor med nedenunder, hvor mobilsiden.dk kårer årets bedste streamingtjeneste til TV og film.

Se også:  Mobilsiden kårer: Årets musikstreaming-tjeneste 2017

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Amazon Prime Video
Senest er webshopgiganten Amazons streamingtjeneste Amazon Prime Video kommet til Danmark. Her får du adgang til en bred vifte af nye tv-serier og indhold, bl.a. den egenproducerede tv-serie ”The Grand Tour” fra det tidligere Top Gear-team. Amazon Prime Video findes på smartphone og tablet (Android og iOS), computer og visse smart-tv.

C More
Med C More får du et stort katalog af de største blockbustere og tv-serier fra bl.a. amerikanske AMC og HBO samt C Mores egne seks tv-kanaler. C More Film og Serier koster 99 kroner om måneden, C More Golf med PGA Tour koster 59 kroner om måneden yderligere. C More er både tilgængelig på computer, tablet og smartphone (Android og iOS) samt igennem visse tv-operatører.

Dansk Filmskat
Nordisk Film er repræsenteret med endnu en streamingtjeneste kaldet Dansk Filmskat, hvor du for 49 kroner om måneden får adgang til danske filmklassikere med adgang til nye film hver uge. Dansk Filmskat virker på computer, smartphone og tablet (Android og iOS) med Chromecast og AirPlay, Playstation, Apple TV 4 og visse smart-tv.

DR TV
På computer, smartphone, Apple TV, PlayStation og smart-tv kan du streame Danmarks Radios seneste programmer kvit og frit. DR TV-appen til Android og iOS understøtter også både Chromecast og AirPlay.

HBO Nordic
HBO Nordic giver adgang til mere end 4.000 anmelderroste HBO-afsnit på en masse platforme: computer, smartphone og tablet (Android og iOS) med Chromecast og AirPlay. PlayStation, visse smart-tv samt Apple TV er også muligt for 89 kroner om måneden.

Min Bio
Nordisk Film står bag Min Bio, som er rettet mod det yngre publikum. Her får du for 49 kroner adgang til 800 forskellige serieafsnit til børn. Ved 12 md. abonnement ryger prisen ned på 39 kr./md. Understøttede platforme er smartphone (Android, iOS, Kurio) sammen med Chromecast og AirPlay samt visse smart-tv og PlayStation.

Netflix
Den største spiller i Danmark og på verdensplan, Netflix, tilbyder både film og tv-serier på et væld af platforme: smartphone og tablet (Android, iOS, Windows) med Chromecast-understøttelse, computer, Blu-ray-afspiller samt smart-tv og konsol. Prisen starter ved 79 kroner om måneden og topper ved 129 kr. for Premium indhold i bl.a. 4K og HDR.

Telia TV
Her får du en kombineret løsning bestående af flow-tv med 15 tv-kanaler, hvor flere kan tilkøbes, samt 4.000 forskellige film, der kan lejes for et beløb mellem 9 og 49 kroner. Telia TV kører på smartphone og tablet som app til Android, iOS og Windows Phone samt på computer i browseren. Prisen ligger på 99 kroner om måneden.

TV2 Play
Hvis du er til TV2s kanaler og programmer, kan du også se alle disse med TV2 Play. Basispakken koster 69 kr./md mens den fulde pakke koster 129 kroner om måneden. TV2 Play kan ses på smartphone og tablet (Android og iOS) med Chromecast, computer og visse smart-tv.

Viafree
Med en anden model, der er finansieret omkring reklamer, kan du gratis benytte Viafree (det tidligere TV3 Play) til at se tidligere sendte TV3-programmer. Streamingtjenesten fungerer på computer og som app til smartphone (Android og iOS).

Viaplay
Viaplay lader dig streame tv-serier, børneprogrammer, film og sport, hvor dele af indholdet dog kan kræve tv-pakker eller tilvalgskanaler. For 99 om måneden kan du se det store katalog på computer, smartphone og tablet (Android og iOS) med Chromecast og AirPlay, PlayStation og Xbox, visse smart-tv og tv-bokse. Er du til sport kan du for yderlige 170 kr./md. få adgang til al Viaplays sportsindhold.

YouTube
YouTube er også blevet en verdensomspændende streamingtjeneste, ikke kun hvad angår videoer og film, men også musik. Pladeselskaber har gjort det til en stor forretning at offentliggøre musik via YouTube finansieret udelukkende med reklamer. I år kom også YouTube Red til, hvor der betales hvad der svarer til 60 kroner om måneden for at streame så tosset du vil på YouTube uden reklamer samtidig med, at du støtter kunsterne med dine betalinger.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni