Moto G4 og G4 Plus på vej: Billeder og video afslører designet

Der sker store designændringer med Motorolas Moto-smartphones efter Lenovos opkøb af firmaet. Det viser nye billeder og en video af den næste Moto G.

Moto G4 og G4 Plus på vej: Billeder og video afslører designet

For to uger siden dukkede det første billede op af, hvad der formodedes at være en af de næste Moto-smartphones fra Lenovo, der har opkøbt Motorola. Det viser sig nu, at der er tale om 4. generations Moto G, som får navneskift til Moto G4.

Læs også: Er dette den kommende Moto X (2016)?


Nu er flere billeder dukket op af, ikke kun denne næste Moto-smartphone, men også en Moto G4 Plus-variant.

Knivskarpt pressefoto afslører nyt design

Først er der den velkendte herre på Twitter, Evan Blass (kendt som evleaks), som har fået fingrene i et knivskarpt pressefotos, der viser Moto G4 Plus-modellen frem både forfra og bagfra. Her ses ved første øjekast samme firkantede fingeraftrykslæser, som kunne spottes fra det første spionfoto for to uger siden. Den samme metalramme hele vejen rundt ses også, lige som designet på den hidtil ukendte bagside er kommet frem.

Det er godt nok for tidligt at sige på nuværende tidspunkt, men baseret ud fra bagsidens design på Moto G4 Plus ser det altså næppe ud til, at Lenovo benytter det Moto X-design, som blev afsløret helt tilbage til december 2015. Der må derfor have været tale om en tidlig prototype.

Læs også: Motorola-brandet udfases gradvist efter opkøb af Lenovo

evleaks’ pressefoto viser derimod et smalt, afrundet og nu ikke lige så aflangt kameramodul i stil med 3. generations Moto G, da kameramodulet ikke længere omkredser den lille, ikoniske fordybning på bagsiden. Den er der dog stadig og ser ud til at have samme placering som hidtil.

Som flere allerede har indikeret, ligger der ellers en oplagt mulighed for Lenovo i at implementere fingeraftrykslæseren i denne fordybning frem for at bryde det stilrene design på fronten.

Lækket video viser Moto G4 frem

Næsten samtidig med evleaks’ pressefoto dukkede en 1 minut lang video frem med en person, der er i besiddelse af den normale Moto G4-variant. Her vises den kommende smartphone frem fra alle vinkler, og den bekræfter således de detaljer, som evleaks har kunne afsløre – med én undtagelse.

Med forbehold for, at videoen inden længe er fjernet fra YouTube, kan den herunder ses:

På Moto G4 ses ingen fingeraftrykslæser på fronten eller bagsiden. Det må derfor enten betyde, at Moto G4 bliver lidt billigere og at fingeraftrykslæseren er sparet væk eller at der er forskellige prototyper i omløb og at både Moto G4 og Moto G4 Plus ender med en fingeraftrykslæser.

Moto G4
Her ses to billeder af Moto G4 fra det kinesiske sociale medie Weibo. Foto: Weibo.com

Flere billeder af Moto G4 spredt på nettet

Som om det ikke skulle være nok er to billeder fra det kinesiske sociale medie, Weibo, også dukket op i disse dage. Her ses samme firkantede fingeraftrykslæser på fronten – nu på klos hold.

Læs også: Første billede af Moto X (4. generation) er lækket

På begge billeder ses en lidt besynderlig designbeslutning. Til venstre for fingeraftrykslæseren er nemlig placeret hvad der ligner et hul til mikrofonen, som ellers ofte er placeret i bunden og toppen. Særligt på den hvide model er dette lille hul ikke til at overse.