Nu kan du købe OnePlus 6 i rød i Danmark

Så er det nu, du skal slå til, hvis du er interesseret i den nye OnePlus 6 i rød. Salget af den røde udgave er nemlig skudt i gang i dag.

Nu kan du købe OnePlus 6 i rød i Danmark

OnePlus kan nu købes i en ny og fjerde farve: Rød – eller som OnePlus selv kalder den: OnePlus 6 Red. Hvis du derfor overvejer at købe en OnePlus 6, er der altså nu mulighed for at få flagskibet i en noget mere prangende farve end de to sorte og den hvide variant.

Læs også: OnePlus lancerer OnePlus 6 i ny, knaldrød farve

Den røde OnePlus 6 har samme specifikationer som den ene af de to varianter, som Midnight Black fås i – det vil sige 128 GB lagerplads og 8 GB RAM. Prisen er også den samme: 4.399 kroner.

OnePlus 6 rød

Til salg 40 minutter før tid

Det var egentlig meningen, at den røde variant først skulle komme til salg klokken 10:00 dansk tid, men klokken 09:20 var telefonen allerede sat til salg, efter hjemmesiden havde været nede i kort tid. Det er formentlig en fejl, men der er altså dermed mulighed for at gøre et godt køb før mange andre.

OnePlus oplyser, at den røde variant sendes med det samme. Hvis du vælger prioriteret forsendelse til 89 kroner, modtager du telefonen den 13. juli, mens den ankommer til din dør den 18. juli med gratis standardforsendelse.