Ny mobil bliver Huaweis største sats nogensinde

En ny stjernemobil fra Huawei er på vej. Det bliver vores største satsning nogensinde i Norden, lyder det fra selskabet.

Ny mobil bliver Huaweis største sats nogensinde

Huawei skuffede mange mobilkøbere herhjemme, da selskabet introducerede deres Mate 9 stormobil.

Mobilen er på mange punkter lovende, med sit kæmpedisplay, avancerede processor samt interessant dobbeltkamera med en særlig optisk zoom – men den kommer ikke til Danmark.

Det betyder at der i den danske Android-dam nu er et gabende hul i phablet-segmentet, for telefoner som Samsung Galaxy Note 7, LG V20 og Google Pixel XL er slet ikke til at få.
Står der en stormobil på ønskeseddlen, kan der dog alligevel vel interessant nyt på vej fra Huawei. Selskabet inviterer nemlig til deres første unboxing-event på dansk jord.

Se også:  Huawei: Vi vil sælge flere mobiler end Apple

Den 22. november vil Huawei præsentere en ny smartphone, der ifølge Thor Gøtz, direktør for Huawei BG Danmark, vil blive en satsning af usete proportioner herhjemme.

”Der er tale om Huaweis hidtil største satsning i Norden, som vi er meget spændte på at præsentere. Jeg tør godt afsløre, at der naturligvis er tale om en ny smartphone. Og jeg tør også godt sige, at der vil være tale om en model, som både på design og specifikationer vil være i særklasse. Ydermere er det første gang, vi holder en unboxing på dansk jord, hvilket også er et signal om, at det er produkt, som vi tror rigtig meget på lokalt.” siger Thor Gøtz.

Hvad der skal præsenteres, præciserer Huawei Danmark ikke, men på invitationen genfindes samme #aSte-pAhead hashtag som Huawei benyttede sig af, ved lanceringen af den særlige Huawei Mate 9 Porsche Design.

Se også:  Huawei lancerer Mate 9 og Mate 9 Porsche design

Huawei Mate 9 Porsche Design
En mere prisvenlig variant af Mate 9 Porsche Edition kan meget vel være på tapetet. Foto: Huawei

Flere nyheder om emnet

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden har bragt sagen videre. 7/11/2016 fulgte vi op med historien Huawei Mate 9 processor testet: slår flere rekorder – Den næste artikel om emnet finder du her. Få også seneste nyt om sagen her..