OnePlus 3 får Android 7.0 Nougat inden nytår

OnePlus 3-ejere får en ekstra julegave i år. En beta-udgave af Android Nougat er lige på trapperne, mens en endelig version er klar inden nytår.

OnePlus 3 får Android 7.0 Nougat inden nytår

Selvom den nyeste version af Android, Nougat, ikke længere er rigtig ny, så er det stadig meget få enheder, som rent faktisk har fået opdateringen.

Flere af de store producenter som Samsung og LG er begyndt at udrulle beta-programmer til deres top-enheder og forventer at lancere en endelig udgave inden for de næste par måneder. Denne klub bliver OnePlus 3, en af dette års bedste mobiler, nu en del af.

OnePlus’s leder af deres software-afdeling, Brian Yoon, beretter, at OnePlus 3-ejere kan forvente at få fingrene i Android 7.0 Nougat inden året er omme. Det skriver Engadget i dag.

Se også: Qualcomm bekræfter: Ny OnePlus topmobil på vej

I første omgang kommer Nougat som en beta-udgave til OnePlus 3, en såkaldt “community build”, der kan hentes i løbet af denne måned. På den måde kan de tidligere-testere opdage og indsende eventuelle fejl, så der kan rettes på den endelige version inden det nye år.

Men der er ikke kun godt nyt til ejere af tredje generation OnePlus, for Yoon bekræftede yderligere at OnePlus 2 også bliver opdateret til Android Nougat, uden dog at kunne fastsætte nogen lanceringsdato.

Se også: Android 7.1 Nougat er nu officiel: Her er nyhederne

Alt i alt har OnePlus altså steppet sit opdaterings-game op i forhold til tidligere, og det er der en rigtig god årsag bag.

Tidligere i år valgte OnePlus nemlig at slå sine to software afdelinger, Hydrogen OS for de kinesiske enheder og Oxygen OS for resten af mobilerne, sammen, og på den måde kan nye opdateringer hurtigere nå ud til forbrugerne.

OnePlus fans har altså noget at glæde sig til i denne tid, hvor vi formentlig også snart får en ny mobil fra kineserne at se. Rygterne går på, at OnePlus skulle være på vej en ny mobil, formodentlig kaldet OnePlus 3T – læs mere om rygterne her.

Læs også: OnePlus på vej med ny og dyrere OnePlus 3T