OnePlus 5T ”Star Wars” Edition er muligvis også på vej

OnePlus vil muligvis afsløre en anden topmobil: en særlig ’Star Wars’-udgave af OnePlus 5T

OnePlus 5T ”Star Wars” Edition er muligvis også på vej

I aften vil den kinesiske mobilproducent løfte sløret for afløseren til deres OnePlus 5 flagskib, OnePlus 5T. Men en anden mobil kan også få sin mulige debut: en ’Star Wars’-udgave af toptelefonen.

I et, nu slettet, opslag fra entusiastsitet XDA Developpers er der fundet en henvisning til Star Wars i OnePlus styresystemet Oxygen OS kildekode. En kodelinje lyder sådan her: “DEVICE_CUSTOM_STAR_WARS”

Dermed synes en OnePlus 5T enhed med et Star Wars tema at være sandsynlig. Timingen harmonerer med, at det næste kapitel i Star Wars sagaen står til at debutere den 13. december.

Mobilen vil givetvis læne sig meget tæt op den originale OnePlus 5T med sit rygtede 6” 18:9 display og 2017-topkomponenter, men med et andet finish og baggrunde, lyde og andre mindre software-tiltag med smag af Star Wars.

OnePlus har tidligere allieret sig med JCC+ med deres ’Callection’-særudgave af OnePlus 5, en lignende aftale med underholdningsgiganten Disney og deres Star Wars univers vil dog markere mobilproducentens ambitioner om at nå ud til et bredere publikum.

Se også:  OnePlus 5 lanceret i limited edition-farven Soft Gold