OnePlus 5T – her er de forventede priser

Når OnePlus i næste uge introducerer deres næste flagskibstelefon, OnePlus 5T, vil priserne holdes i ro. Det betyder det, for de kommende priser.

OnePlus 5T – her er de forventede priser

Til trods for prishop blandt toptelefoner, holder OnePlus fast i OnePlus 5 priserne i deres kommende OnePlus 5T topmobil. Mobilen står til at få debut ved et globalt event den 16. november.

Allerede i går blev det antydet, at priserne på toptelefonen vil holde sig på den rigtige side af de fem tusinde kroner, men fra Techradar lyder det, at de britiske priser ikke vil rykke sig i forhold til forgængeren OnePlus 5.

Læs også:  OnePlus-chef: OnePlus 5T vil koste under 5.000 kroner

Holder informationerne herhjemme, vil det betyde, at OnePlus 5T vil lande på en debutpris på 3.799 kroner for en 64GB variant med 6GB RAM, mens en model med 128GB lagerplads og 8GB RAM vil lande på 4.299 kroner.

Der vil fortsat kun være to modeller at vælge i mellem, en rygtet 256GB variant synes derfor ikke at blive til realitet.

OnePlus 5T vil derfor bevare meget af den indmad som kendetegnede OnePlus 5T. Nyheder vil der være ay finde i et nyt 18:9 display, et markant større batteri samt et nyt 20 megapixel kameramodul. Det ofte savnede jack-stik vil også være at finde i OnePlus 5T.

Telefonen vil blive offentliggjort den 16. november, med salgsstart fra den 21. november.

Læs også:  OnePlus 5T kan købes i Danmark den 21. november