OnePlus 5T på vej i ny variant med Sandstone-bagside?

Meget tyder på, at OnePlus løfter sløret for en ny variant af OnePlus 5T med den samme ru Sandstone-bagside som i firmaets første smartphones.

OnePlus 5T på vej i ny variant med Sandstone-bagside?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

OnePlus elsker at tease for dets kommende produkter, og nu har firmaet gjort det igen. Der er nemlig et nyt produkt på vej fra producenten.

Det tyder nemlig på, at OnePlus relancerer et gammelt designvalg, som faldt i særdeles god jord hos både forbrugerne og anmelderne: nemlig det såkaldte ’Standstone’-materiale, som var at finde på bagsiden af henholdsvis OnePlus One og OnePlus 2.

Læs også: Rygte: OnePlus 6 afsløres allerede i marts måned

Sandstone-bagsiden var kendt for sin særlige, ru overflade, som var ganske ny til smartphones. Det gav et godt greb om telefonen, og så føltes det ganske enkelt også blot anderledes end alle andre mobiler. Denne bagside blev dog droppet i OnePlus X med glasbagsiden og sidenhen alle øvrige OnePlus-mobiler, hvor der blev indført unibody-metaldesigns. Sidenhen har det været muligt at købe Sandstone-covers til andre OnePlus-mobiler.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

OnePlus-video: Hvad er der i boksen?

Den 28. december udgav OnePlus en video på dets YouTube-kanal, hvor der var opstillet et lille bord i Londons gader med en boks. Forbipasserende fik mulighed for at stikke hånden ned i boksen og beskrive, hvad de følte. Her lød kommentarer som:

”Det er sådan lidt glat, men også lidt tekstureret”. ”Det føles som, det ved jeg ikke, sten”. ”Jeg kan godt lide teksturen. Det er meget sikkert at holde”. ”Det føles en lille smule som sand eller noget i den stil – en lille bitte smule”.

Til sidst følger to kommentarer, som gør giver rigtig god grund til at tro, at Sandstone-materialet vender tilbage i en eller anden form:

”Det minder om Sandstone-coverne, som findes”. ”Det føles som den første One”.

OnePlus
Dette billede har OnePlus i dag delt på det kinesiske sociale medie Weibo. Foto: Weibo.com (OnePlus)

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Også på OnePlus’ officielle profil på det kinesiske sociale medie Weibo har producenten teaset for den kommende nyhed, som bliver afsløret den 5. januar. Her ses også en tekstureret baggrund, men den er hvid, hvorimod Sandstone-materialet hidtil har været koksgrå.

Det store, kinesiske tegn, som ses på billedet, skulle angiveligt betyde ’sten’, hvilket igen peger i retning af den særlige ru finish fra materialet.

OnePlus One
Sådan ser Sandstone-materialet ud – her på den oprindelige OnePlus One.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det store spørgsmål er så i hvilken form vi får det at se. Det mest oplagte vil være en ny variant af OnePlus 5T, men den er som bekendt udført i metal og ikke plastik ligesom de første OnePlus-mobiler. Det er muligt, at OnePlus 5T kommer i en helt ny variant, hvor bagsiden er af plastik og denne Sandstone-finish, men det er også meget muligt, at samme finish er opnået på den i forvejen eksisterende metalbagside. Flere af kommentarerne i videoen bemærker nemlig, at det føles som børstet metal.

Læs også: OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kommer til Danmark

Det er også muligt, at det slet ikke er en OnePlus 5T, som får denne nye finish. Der har i lang tid været løse rygter om, at OnePlus vil lancere en ny powerbank, så om det blot er en sådan, eller en ny variant af OnePlus 5T, bliver vi snart klogere på.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni