OnePlus’ medstifter skyder rygte om ny OnePlus X2 ned

I går opstod et rygte om, at OnePlus vil lancere en ny OnePlus X2 som opfølgning til OnePlus X fra 2015. Det kommer dog ikke til at ske, oplyser OnePlus.

OnePlus’ medstifter skyder rygte om ny OnePlus X2 ned

Ud af den blå luft kunne hjemmesiden Technology Personalized afsløre, at OnePlus arbejder på en OnePlus X2, som vil være en discountudgave af flagskibet OnePlus 5T – meget ligesom den oprindelige OnePlus X fra 2015.

Telefonen stod til at blive udstyret med en Snapdragon 835-processor, 4 GB RAM og 32/64 GB lagerplads, men rygtet om en ny OnePlus X fik en kort levetid på kun et døgn.

Læs også: Konkurrence: Vind OnePlus 5T i farven Lava Red

I dag har OnePlus’ medstifter, Carl Pei, nemlig meldt ud i et tweet, at der ikke er hold i rygtet. Han har delt historien fra hjemmesiden GSMArena, hvortil han ganske kort og kækt skriver ”Niks 🤷”.

Du skal altså ikke sætte næsen op efter at få fingrene i en billigere og mere skrabet OnePlus-mobil i løbet af 2018, for det kommer ganske enkelt ikke til at ske.

OnePlus ser ikke ud til at ville føre serien tilbage igen. Faktisk har producenten også tidligere meldt ud, at det var en fejltagelse at lave en OnePlus X. OnePlus vil kun lancere topmodeller med de bedste specifikationer på markedet, lyder det fra producenten.

I 2018 ser det altså ud til, at du må ’nøjes’ med en OnePlus 6 i løbet af sommeren og formentlig også en OnePlus 6 omkring enten efteråret eller vinteren.