Overblik: Mobilen bliver ladet op om natten

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier.

Overblik: Mobilen bliver ladet op om natten

Sidste uges mobilnyheder handlede mest om OnePlus og Samsung. OnePlus er nemlig på vej med mindst to nye smartphones, som lanceres om kun 15 dage. Nyhederne om Samsung har omhandlet deres foldbare mobiltelefon, Galaxy Fold, som de nu officielt har udsat lanceringen af.

Men først og fremmest skal vi have resultatet af sidste uges afstemning, hvor vi spurgte vores læsere hvornår de oplader mobiltelefonen. Og på trods af historier om opladere der bryder i brand og eksperter der fraråder opladning om natten, så oplader flertallet stadig på dette tidspunkt. Faktisk så er hele 60 procent af stemmerne endt netop her, tæt på 4000 stemmer.

Afstemning: Hvornår oplader du din mobil?

Der er næsten dødt løb i mellem klatladning og dem der oplader på andre tidspunkter, med cirka 18 procent af stemmerne til hver af disse. Her er det samlede resultat:

Opladning om natten
Der er vidst ingen tvivl om hvornår mobilen bliver ladet op. Hele 60 procent af stemmerne er endt på “Om natten”. Foto: Mobilsiden.dk

Sidste uges mest læste nyheder

Her er priserne på OnePlus 7 Pro
Der er ikke mange dage til vi endelig får en ny OnePlus at lege med. Nu er de europæiske priser sluppet ud på Pro-modellen. Det bliver ikke billig.

Huawei vil opdatere 32 modeller med nyeste EMUI 9.1
Huawei er ikke kendt for at være gode til at opdatere deres mobiler, men måske det er noget der fremover vil blive lavet om på.

OnePlus 7 Pro får ny vild skærm
OnePlus teaser for skærmen på den kommende OnePlus 7 Pro. Rygterne påstår den kommer med et 90Hz display.

Dette mobilabonnement giver mest data i EU til prisen
Et overblik over de de billigste abonnementer med mest EU-data inkluderet. Så er du klar til ferien. Artiklen er sponsoreret.

Samsung Galaxy Fold: Derfor er skærmen udsat
iFixit har haft fingrene i Samsung Galaxy Fold og har skilt den ad. Resultatet er ganske interessant.