Overblik: Samsung frigiver ny topmobil, første kig på Oneplus 2 og mulig priskrig på elektronik

Her kan du få et hurtigt og enkelt overblik over de største historier fra ugen der gik.

Overblik: Samsung frigiver ny topmobil, første kig på Oneplus 2 og mulig priskrig på elektronik

Samsung fremviste to nye toptelefoner denne uge: Galaxy Note 5 samt Galaxy S6 Edge+. Fælles for de to fine mobiler bliver en kæmpeskærm og en rig udstyrsliste. Herunder kan du læse alt om Samsungs to seneste kreationer.

Samsung lancerer Galaxy Note 5 og kurvet Galaxy S6 edge+

Samsung løfter sløret for to af efterårets helt store topmodeller: Galaxy Note 5 og Galaxy S6 edge+, som begge gemmer på imponerende specifikationer.

Ny Samsung S6 Edge+: dansk pris og tilgængelighed
Samsung får en ny topmobil på programmet. Se prisen her – og hvornår du kan købe den.

Samsung Note 5 ikke til Danmark foreløbigt
Fører-phabletten Note 5 fra Sydkoreanske Samsung er ude i sin femte udgave – men den kommer ikke til Danmark foreløbigt.

I den mere prisvenlige del af mobilspektret, er kinesiske OnePlus 2 som fik salgsdebut i tirsdags – men som vel at mærke kun kan købes, hvis du har en invite. Mobilsiden.dk har fået fingrene i den og giver de første indtryk.

OnePlus 2 – De første tests
Runde to i OnePlus ambitiøse serie af flagskibsdræbere er landet på mobilsiden.dks redaktion. Her er vores første indtryk.

OnePlus 2 kan fra i dag købes – hvis du har en invitation
Salget af OnePlus 2 er i dag skudt i gang, men kun forudsat at du har fået fingrene i en af de svært tilgængelige invitationer.

Denne uge fik samtidig en ny aktør på den danske elektronik-scene. Power bliver en ny stor elektronikkæde og dermed udfordrer til Elgiganten og Bilka. Første forretning åbner mandag den 17. august, med slagtilbud der imødekommes af heftige slagtilbud af Elgiganten.

POWER: Ny dansk elektronikkæde slår dørene op næste uge
En ny gigant med navnet POWER opstår på området for danske elektronikkæder. POWER skal fra åbningen næste uge tage konkurrencen op med Bilka og Elgiganten.

Køtilbud på iPhone og Samsung Galaxy [MOBILDEAL]
Når den nye Power-butik for første gang åbner dørene på mandag, bliver det med kanontilbud på Apple og Samsung mobiler.