På torsdag kan du få fingre i OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Traditionen tro afholder OnePlus pop-up events i Danmark, hvor de nye OnePlus 7-modeller bliver vist frem. Der er goodiebags til de hurtige.

På torsdag kan du få fingre i OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

To dage efter lanceringen af OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro afholder smartphoneproducenten to pop-up events, hvor det er muligt at se og prøve de nye mobiltelefoner. Det er også muligt at købe et eksemplar med hjem, men der er et begrænset antal.

Det bliver altså torsdag i næste uge, at OnePlus sammen med Telia og Yousee afholder de to pop-up events i henholdvis Aarhus og København. Også denne gang forventer OnePlus et stort fremmøde.

Det er nemlig blevet til lidt af et tilløbstykke, når OnePlus holder disse events, så vil du sikre dig en goodiebag eller en OnePlus 7-telefon, så handler det om at komme i god tid. 

Her afholdes de to events:

OnePlus 7 event
Lad os håbe vejret bliver lige så godt i år til OnePlus’ pop-up events. Foto: OnePlus

Du kan læse mere om de to events lige her.

Selve OnePlus 7-eventet bliver afholdt på tirsdag med start fra klokken 17:00.

Læs også: DisplayMate giver skærmen i OnePlus 7 Pro topkarakter

Opfølgning på artiklen

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden gik videre med sagen. 9/5/2019 gik vi videre med historien om Idag kan du forudbestille OnePlus 7 Pro i Collectors Edition – Følg den videre udvikling her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.