Pokémon GO: 75 millioner downloads – Nyt tilbehør på vej

Pokémon GO er nu hentet mere end 75 millioner gange, og firmaet bag gør alt for at udvikle nyt til spillet. Tilbehøret Pokemon GO Plus er bl.a. på vej.

Pokémon GO: 75 millioner downloads – Nyt tilbehør på vej

Der hersker ingen tvivl om, at Pokémon GO er en af de største mobilsensationer i nyere tid, og siden dets lancering for mindre end en måned siden, har spillet slået stort set alle rekorder der findes.

Senest er det kommet frem, at Pokémon GO nu har rundet 75 millioner downloads på tværs af platformerne, hvor godt 25 millioner er blevet hentet på iOS mens Play Butikken har skudt mere end 50 millioner spil afsted.

Det er analysefirmaet Sensor Tower, der er kommet ud med disse tal, og de beretter videre, at Pokémon GO var bare 19 dage om at runde de første 50 millioner brugere og har således slået spil som Color Switch (77 dage) og Candy Crush Jellly Saga (112 dage) – endda med en stor margin.

Se også: Nintendo er nu mere værd end Sony – takket være Pokémon

Alt dette på trods af, at spillet lige nu kun er at finde i 32 af de i alt 100 lande, som App Store og Play Butikken opererer i. Senest er Frankrig og Hong Kong blevet tilføjet, og lige som alle andre markeder, ligger Pokémon GO også her øverst på hitlisten.

Men det stopper naturligvis ikke her. I den kommende tid vil det blive rullet ud til endnu flere lande, og der går nok ikke meget længe, før også 100 millioner downloads er nået. Samtidigt arbejder firmaet bag, Niantic, på en række nye funktioner, der vil komme til spillet i den nærmeste fremtid og kun gøre det endnu mere interessant at bruge.

Muligheden for at kunne bytte Pokémons med vennerne, tilføjelsen af endnu flere Pokémon-monstre samt muligheden for selv at modificere se såkaldte Pokéstops er nogle af de nye features, som angiveligt skulle være på vej – men der er mere i vente.

Læs også: Pokémon GO: Flere nye funktioner på vej

Pokémon GO Plus
Ved et simpelt tryk kan du fange Pokémons i næheden

Pokémon GO Plus kommer til september

Udover funktionsmæssige nyheder, så er også et fysisk produkt på vej. Nintendo har udviklet produktet Pokémon GO Plus, der basalt set er et armbånd, der kan hjælpe dig med at finde genstande og fange Pokémons.

Armbåndet forbindes til din mobil, og kan så informere dig via vibrationer, når der er et Pokéstop eller en Pokémon i nærheden. Du vil angiveligt kune opsamle genstandene og fange Poké-monstrene direkte fra armbåndet og således helt slippe for at skulle tage telefonen op af lommen.

Om Plus-armbåndet bliver et hit er svært at sige, men sikkert er det, at skaberne har store planer for udviklingen af spillet, og et sådant wearable-tilbehør vil uden tvivl være med til at give Pokémon-jagten en ny dimension.

Læs også: Pokémon GO endelig i Japan – lander med gyldne vinger

Pokémon GO Plus skulle i første omgang være udkommet i slutningen af juli men er nu udskudt til september måned. Du kan dog allerede i dag læse mere om produktet på Amazon, der har gjort en side klar til, når armbåndet bliver tilgængeligt.

Det er virkelig imponerende, at spillet allerede er nået ud til så mange og fortsat kun vil blive hentet endnu flere gange. Spændende bliver det dog at følge spillets fremtid, og hvor længe de kommende funktioner og tilstødende produkter kan bevare de mange millioner af brugere i Pokémon-universet.

Spiller du Pokémon GO? [AFSTEMNING]