Rygte: Huawei skal lave næste Nexus-enhed

Den kinesiske producent, Huawei, skal stå for den næste Nexus-enhed sammen med Google. I hvert fald ifølge nye rygter.

Rygte: Huawei skal lave næste Nexus-enhed

Når Google lancerer nye produkter i sin Nexus-serie, foregår det altid i et samarbejde med forskellige producenter. Nu går rygter på, at det er blevet Huawei’s tur til producere næste Nexus-enhed.

Det er en mand ved navn Kevin Yang, der skulle vide sig sikker på, at Huawei er valgt som Google’s nye partner. Kevin Yang er ejer af det kinesiske firma, iSuppli, der står for undersøgelser og rådgivning.

Ifølge ham er der ingen tvivl om, at det er Huawei, der får æren af at producere årets portefølje af Google-produkter.

Læs også: Her er Honor 6 – nyt brand og ny mobil fra Huawei

Rygter blot en uge tilbage gik på, at det skulle være en kinesisk producent, men hvilken var uklart. Kort efter lød et nyt rygte på, at det bliver både LG og Huawei som producenter af årets Google-hardware. De to rygter stemmer overens med Kevin Yang’s overbevisning, men hvorvidt der er hold i det, må tiden vise.

Det er på nuværende tidspunkt meget uklare rygter, der svirrer i luften. Der er nemlig heller ingen indikationer af, hvilke og hvor mange produkter, det drejer sig om.

Der er derfor ikke andet for end at væbne sig med tålmodighed og lade rygterne gå sin sædvanlige gang.

Mere om sagen

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 28/2/2015 kom den efterfølgende historie med nyheden; Huawei reklamerer for nyt Android Wear smartwatch – Historien finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her.