Samsung sætter tidsramme på Oreo-update til S8 og S8+

Samsung Galaxy S8 og S8+ ejere kan se frem til en opdatering tidligt ind i det nye år.

Samsung sætter tidsramme på Oreo-update til S8 og S8+

Samsungs to stjerne telefoner, Galaxy S8 og S8+, kan se frem til snart at blive opdateret til den nyeste version af Android fra Google.

I en besked til selskabets betatestere, fastslår Samsungs britiske udviklerhold en tidsramme for hvornår den endegyldige version af Android 8.0 Oreo forventes at være klar: enten slutningen af januar eller begyndelsen af februar. Det skriver Sammobile.com.

Dermed synes lanceringen af Oreo til Galaxy S8 at få en mere konkret dato. Tidligere officielle udmeldinger fra Samsung pegede på en Oreo-debut ’i begyndelsen af det nye år’.

Se også:  Disse 36 Samsung-mobiler og tablets får Android 8.0 Oreo

I selvsamme besked lover Samsung, at fjerde betaversion af Android Oreo softwaren er lige om hjørnet. ”forvent at få en besked om opdateringen meget snart” lyder beskeden. Testbrugere af Samsungs betasoftware kan derfor forvente at få en ny Oreo-version i de kommende dage.

Med opdateringen følger nyhederne fra Google Oreo, såsom længere driftstid og forbedrede notifikationer. Din S8’er kan dog samtidig se frem til at få et nyt look, for Samsungs ’Experience’ (tidligere kaldt TouchWiz) byder på redesignede ikoner, menuer og hjemmeskærme.

Se også:  Galleri: Sådan ser Samsungs udgave af Android 8.0 Oreo ud

Samsung S8 Oreo
Foto: Sammobile.com