Sennheisers vilde HD820: En ’gamechanger’

Sennheiser går all-in med deres nye HD820 hovedtelefoner. Her er glas alle vegne.

Sennheisers vilde HD820: En ’gamechanger’

Skulle du have himmelsk lyd til ørerne har Sennheisers HD800 længe regeret blandt den ultimative top indenfor audiofile hovedtelefoner – disse overgås nu af den dyre HD820 som byder på en unik glaskonstruktion – både indvendig og udvendigt.

Med hovedtelefonen introducerer Sennheiser en dedikeret HDV820 forstærker med balanceret forbindelse til at sikre, at hovedtelefonen fodres med optimal lyd.

Prisen på HD820 bliver ligeså kompromisløs som sit design: en debutpris på 2.399 Euro – svarende til knap 17.900 kroner forbeholder headsettet til de mest inkarnerede Hi-Fi entusiaster.

Læs også:  Sennheiser Momentum M2 Wireless: Eminent lyd og retrolæder [TEST]

Krystalklar lyd

Hemmeligheden bag Sennheiser nye udtryk ligger i en ny glaskontruktion i Gorilla glass. Ørekoppens nye materiale optimerer lydbølgerne spredning i ørekopperne og minimerer resonans og støj udefre.

Under glasoverfladen gemmer HD820 på en unik transducer i glas som Sennheiser forsikrer giver exceptionel lyd med en realistisk og naturlig frekvensrespons. Teknologien beskriver Sennheiser som en ‘Gamechanger’.

HD820 tilsluttes forstærkeren igennem det nye 4,4mm Pentaconn-stik, en miniaturiseret udgave af det professionelle XLR-stik som holder omverdenens interferens ude af det musikalske kredsløb.

Komforten er sikret i form af ørebøffer af håndsyder syntetisk læder med mikrofiber, mens en solid metalbøjle forbinder de to ørekopper.

Se også:  Sennheiser og Samsung går sammen om Android-headset

Kommer til sommer

Selvom Sennheiser HD820 får sin officielle introduktion i dag, må du vente lidt endnu med at forkæle øregangene, salgsstarten vil nemlig først foregå til sommer. Så er der tid til at spare lidt op til vidunderet.