Teleselskabet 3 dobler op på mobildata

Teleselskabet 3 fordobler nu mængden af data i deres billigste mobilabonnement. Ændringen er permanent og er kun gældende for det ene abonnement.

Teleselskabet 3 dobler op på mobildata

Opdatering: Det er kun selskabets billigste abonnement, som får dobbelt op på data permanent. De andre abonnementer har dobbelt data indtil 15. september.

Der bliver delt mobildata ud til højre og venstre i disse dage, og nu vil teleselskabet 3 også være med i legen. Fra i dag melder Teleselskabet 3 ud, at mobildata i deres billigste mobilabonnement fra i dag er blevet fordoblet.

Dobbelt op på mobildata hos 3

Ikke nok med at datapakkerne i mobilabonnementerne bliver fordoblet, så er ændringen også permanent. 3 har allerede fristet mobilkunderne med dobbelt op på data tidligere i denne måned, men kun til midt i september, og kun til kunder med et fri tale-abonnement. Vi har også set Yousee tilbyde fri data, dog kun frem til slutningen af september.

Bestiller man et mobilabonnement hos 3 nu, så er der altså dobbelt så meget data og ændringen er permanent. Det billigste abonnement hos Teleselskabet 3 indeholder 12 timers tale og 24 GB mobildata til 100 kroner per måned. Her er et overblik over selskabets fem mobilabonnementer:

  • 12 timers tale / 24 GB data til 100 kr./md
  • Fri tale / 20 GB data til 140 kr./md
  • Fri tale / 50 GB data til 160 kr./md
  • Fri tale / 100 GB data til 210 kr./md
  • Fri tale / 200 GB data til 240 kr./md

Bestiller man inden den 3. juni, så sparer man oprettelsen. Til sammenligning kan man få fri data hos Oister 149 kroner og det samme hos CBB Mobil til 179 kroner. Og skal det være endnu billigere, så kan man hos Så altså ikke den billigste løsning, men mere data er svært at sige nej til.

Læs også: Find det billigste mobilabonnement

Efter coronavirus lukkede Danmark ned, eksploderede brugen af mobildata. Her kunne Teleselskabet 3 melde om en stigning i kundernes mobildata-forbrug på 40 procent. Selvom situationen ser bedre ud nu, er dataforbruget blandt 3’s kunder er tilsyneladende stadigvæk langt højere end normalt, hvilket nu har fået teleselskabet til at fordoble den inkluderede mængde mobildata i alle abonnementer.

Se også: Aktuelle tilbud hos 3

Redaktionen har mere i sagen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 27/4/2020 blev historien fulgt op med nyheden om Teleselskabet 3 fjerner gebyr på eSIMKlik her og læs videre.. Se også seneste nyt om emnet her..