Video: Vi pakker Ticwatch Pro ud

I videoen her pakker vi Ticwatch Pro ud. Det nye og lidt dyrere Android Wear smartwatch fra Mobvoi med to displays.

Video: Vi pakker Ticwatch Pro ud

Tilbage i maj måned skrev vi om et kommende smartwatch fra Mobvoi med to display. I dag er vores test eksemplar netop landet på mit bord direkte fra Hong Kong. I nedenstående video pakker jeg det ud for første gang, sammen med jer. 

Vi har tidligere testet et Android Wear ur fra Mobvoi, Ticwatch S, som vi var meget imponerede over. Den test finder du her. Uret her er en lidt dyrere og mere eksklusiv udgave, men prisen er stadig nede på 250 dollars.

Uret her har to display, hvilket er med til at forbedre batteritiden. Den ene skærm er en AMOLED og den anden en LCD. Den teknologi kan du læse mere om i denne artikel:

Ticwatch Pro smartwatch annonceret med to skærme

Uret kommer med Snapdragon 2100, 512 MB RAM og 4 GB lager. 1.39″ display med en opløsning på 400×400 pixel. Et 415 mAh batteri oplader med en dock med magnet, så uret let klikker i. Det er IP68 certificeret. Batteritiden skulle ifølge Mobvoi se således ud:

  • Smart Mode: 2 days;
  • Essential Mode: 30 days
  • Mixed usage: between 5-30 days

Vi går, som sagt i videoen, i gang med anmeldelsen med det samme.

Første indtryk

Det er et meget kort første indtryk der kommer her. Uret føles solidt og velbygget. Remmen er rigtig lækker og behagelig, og det er generelt rart at have på. Det er tungere end Ticwatch S, men en del af det er også i metal. Toppen og bunden er i aluminium, resten virker til at være plastik eller noget komposit. Knapperne er dejligt store og giver et fint klik.

Vi går i gang med testen af Ticwatch Pro med det samme, men vi vil selvfølgelig gerne have tid til at prøve det ordentligt. 

Er der noget i gerne vil vide om uret, så er i meget velkomne til at skrive i kommentarfeltet. Hvis i bare gerne vil kommentere på min kamp med at få uret ud af kassen, så er i også meget velkomne til det…

Læs også: Samsung lancerer nyt smartwatch: Galaxy Watch