Windows 10 Creators Update ude – sådan får du opdateringen nu

Allerede nu kan du tage forskud på glæderne. Du kan nemlig opgradere din Windows 10-pc til den seneste Creators Update. Læs her hvordan du gør.

Windows 10 Creators Update ude – sådan får du opdateringen nu

Så er ventetiden ovre for Windows 10-folket. Microsofts årlige store opdatering, som i år går under navnet Creators Update, er nu klar til download for utålmodige sjæle, som ikke kan vente på at modtage opdateringen automatisk.

Læs også: Windows 10 Creators Update ruller ud den 11. april

I sidste uge meldte Microsoft Danmark ud, at udrulningen via Windows Update begynder tirsdag den 11. april, men allerede i går aftes gjorde Microsoft det altså muligt at opgradere til Creators Update manuelt. Det sker via værktøjet Windows 10-opgraderingsværktøj, som downloader opdateringen til din computer øjeblikkeligt.

Windows 10 Creators Update
Foto: Mobilsiden.dk

Sådan opdaterer du til Windows 10 Creators Update nu

Microsoft har netop udgivet værktøjet i et blogindlæg, så hvis du vil opgradere til den nye Windows 10-udgave, er det blot at følge nedenstående guide:

  1. Download opdateringsassistenten fra dette link og åbn programmet.
  2. Klik på ’Opdater nu’-knappen nederst til højre i programmet.
  3. Din computers kompatibilitet undersøges nu. Består den minimumskravet til CPU, hukommelse og diskplads, går download af Windows 10 Creators Update automatisk i gang. Hvis ikke så klik på ”Næste”.
  4. Efter opdateringen er downloadet og gjort klar, skal du klikke på ’Genstart nu’. Din computer genstartes nu op til flere gange, mens opdateringen installeres.
  5. Når den er installeret, skal du igennem en kort opsætning, hvor du skal angive visse sikkerhedsindstillinger. Herefter er pc’en klar til brug igen.