3,5 mm jack i smartphones: Hvilken placering er bedst? [AFSTEMNING]

Er den bedste placering af det lille jackstik i toppen eller i bunden af en smartphone?

3,5 mm jack i smartphones: Hvilken placering er bedst? [AFSTEMNING]

Noget af det, der er flest delte meninger om inden for smartphonedesigns er placeringen af det gode, gamle 3,5 mm jackstik. Selv smartphoneproducenter kan ikke blive enige om, hvor porten til stikket er bedst at placeret – og mange forbrugere har bestemt også stærke holdninger til spørgsmålet.

Læs også: Nu forsvinder jackstikket fra de første smartphones

Derfor går ugens afstemning på Mobilsiden om, hvor den mest optimale placering af jackstikket er på en smartphone. Er det øverst eller nederst, eller skal der måske slet ikke være noget jackstik ligesom i den kommende iPhone 7, der lanceres næste uge? Måske spiller det slet ikke en rolle for dig?

Der kan være mange årsager til at foretrække den ene placering frem for den anden, men diskussionen går typisk på, hvad vej man isætter telefonen i lommen og ikke mindst tager den op derfra igen, lige som at ledningen kan være mere i vejen i den ene placering frem for den anden.

Læs også: Er det her løsningen på høretelefoner til iPhone 7?

Med det sagt er det blot at give din mening til kende i afstemningen nedenunder, og du skal være mere end velkommen til at uddybe i en kommentar under artiklen, hvori du begrunder dit valg af placering eller fravalg af jackstikket.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...