Afstemning: Har du fået en ny mobiltelefon i julegave?

Den sidste fredag i 2019 betyder også den sidste afstemning i 2019. Denne uges afstemning handler om, hvad I har fået i julegave. Deltag i afstemningen i artiklen.

Afstemning: Har du fået en ny mobiltelefon i julegave?

Vi er nået til årets sidste fredag, hvilket betyder, at det er tid til årets sidste afstemning. Eftersom vi lige har overstået en lille håndfuld helligdage, har det også været sløjt på nyhedsfronten, og der er derfor ikke de helt store emner at tage op. Der er dog et altoverskyggende emne i disse dage, nemlig jul. Med julen veloverstået, har de fleste af os også indkasseret en gave eller to. Derfor er det nærliggende for os at spørge, om I har fået nye mobiltelefoner i julegave.

Mange af os køber telefoner med en eller anden form for “rabat”, fordi vi samtidig binder os til et teleselskab. På den anden side er det heller ikke et sjældent fænomen at købe sin telefon kontant – enten for at undgå binding til et teleselskab eller fordi man ikke bryder sig om de forskellige afdragsordninger.

Hos de store elektronikbutikker er der da også af og til besparelser at gøre, omend det ikke altid er på markedets nyeste flagskibsmodeller. Og på bestemte dage, som i dag og Black Friday, lokker butikker og teleselskaber med gode tilbud på populære telefoner, som iPhone XS og Samsung Galaxy S10. Især på Black Friday, har køtilbud gjort det muligt at finde et godt tilbud, når julegaven skal bestå af en smartphone. Derfor er denne uges spørgsmål: Har du fået en ny mobiltelefon i julegave?

Husk i øvrigt at deltage i vores afstemning om Årets Mobil 2019, som slutter lige efter nytår.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...