Afstemning: Skal du have ny mobiltelefon i år?

Vi er ikke langt inde i 2020 og allerede har vi set en lang række fristende mobiltelefoner lanceret. Planlægger du at købe en ny mobiltelefon i år? Stem med i artiklen.

Afstemning: Skal du have ny mobiltelefon i år?

Apple har lanceret en lille og billigere iPhone SE, Samsung en Galaxy S20-serie, Huawei en P40-serie og OnePlus en 8-serie. Det er svært ikke at blive fristet af mobilproducenternes nye lækre produkter, som kommer med masser af nye funktioner.

Her i starten af 2020 er der blevet vendt op og ned på mobilbranchen. Vi er efterhånden vant til, at Apples mobiler er de dyreste og Android-mobilerne er billigere. Men nu er det pludselig omvendt, og Android-mobilerne er blevet dyrere, mens Apple har lanceret deres billigste iPhone siden 2016. Hvad er endnu mere imponerende er, at den bærer rundt på samme processor, som sidder i producentens dyreste mobil.

Læs også: iPhone SE 2020 eller disse 5 gode Android-mobiler

Mobilerne har fået længere levetid

Mobiltelefonerne har i dag en ekstrem høj kvalitet, og har derfor også en længere levetid. Apples administrerende direktør, Tim Cook, har tidligere udtalt, at de kan mærke forbrugerne holder fast i deres mobiltelefoner i længere tid, fordi de ikke ser nogen grund til at udskifte dem så ofte.

Læs også: Folk har nu i gennemsnit en iPhone i fire år

Producenterne har fuld gang i udviklingen af 5G, foldbare mobiltelefoner, vilde kameraer og andre ting, som kan få os til at springe på den nyeste og hotteste model. Men hvis vores nuværende mobiltelefon fungerer tilfredsstillende, så skal der meget til, for at lokke de mange tusinde kroner ud af forbrugerne, som en ny mobil koster – specielt i denne tid.

Så derfor vil vi gerne høre jer, om i har planer om at købe ny mobil i år, eller måske allerede har købt i år? Deltag i afstemningen heruder, og uddyb meget gerne dit svar med en kommentar.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20+

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste tilføjelse til historien

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. Allerede d. 27/4/2020 kørte vi en opfølgning med et indlæg omkring Er batteriet virkelig vigtigst ved køb af en ny mobiltelefon? – Forstættelsen om temaet kan læses her. Se også seneste nyt om emnet her.