App-oversigten vender tilbage i LG G5

LG har benyttet samme iOS-lignende taktik som Huawei og har skrottet app-oversigten i LG G5, men nu vender den tilbage i en opdatering.

App-oversigten vender tilbage i LG G5

En af de funktioner, der siden starten har været en del af Android, er muligheden for at klikke på et lille ikon nederst på hjemmeskærmen for at åbne en fuld oversigt over alle dine installerede apps i stedet for de udvalgte, du selv har placeret på hjemmeskærmen.

Under Mobile World Congress tilbage i februar måned begyndte der dog at tegne sig et billede af, at flere producenter pludselig valgte at fjerne denne app-oversigt fra de nyeste topmodeller.

En af de telefoner, hvor den har været skrottet, er LG G5, så du har været tvunget til at have alle dine apps liggende på hjemmeskærmen og eventuelt organisere dem i mapper som med iOS.

Læs også:  App-oversigten i Android-smartphones er på vej væk

Nu bringer LG dog muligheden tilbage, så du kan få et overblik over dine apps på den traditionelle måde – altså med en hjemmeskærm og en app-oversigt. Det sker via en opdatering til LGs UX 5.0-brugerflade, som du kan finde ved at gå ind i Indstillinger » Generelt » Om telefonen » Opdateringscenter » Applikation opdatering, hvor den bør være tilgængelig i form af appen ”Startside og applikationsskuffe”. Alternativt vil du før eller siden modtage en notifikation om opdateringen.

LG G5 har i forvejen inkluderet to forskellige hjemmeskærme – de såkaldte launchers: Hjem og EasyHome. Opdateringen bringer dermed en ny og tredje med sig, Startside og applikationsskuffe, hvor du altså har app-oversigten som supplement til den normale hjemmeskærm.