Apple forventer at sælge 100 millioner iPhone 12

Kommer Apple med noget ekstra spændende i 2020? I hvert fald er det forventede salgstal af iPhone 12 meget optimistisk.

Apple forventer at sælge 100 millioner iPhone 12

Apple har angiveligt meddelt deres centrale partnere i forsyningskæden, at de forventer at sælge hele 100 millioner iPhone 12-enheder, skriver Digitimes i en ny rapport.

Til sammenligning forventer Apple at sælge 80 millioner iPhone 11 i år, hvorfor Apples forventede salg næste år virker overdrevent optimistisk, specielt hvis man tager det globale faldende salg af smartphones i betragtning.

Dog forventes iPhone 12 at friste med nyt design og ikke mindst 5G.

Læs også: iPhone 12 får 120Hz display

iPhone 8
Næste års iPhone SE vil designmæssigt ligne iPhone 8, men med fornyet indmad. Foto: Apple

5G skal sælge flere iPhones

Ifølge Digitimes er man hos Apple overbeviste om, at flere forbrugere vil være villige til at opgradere på grund af redesignet og, endnu vigtigere, understøttelsen af 5G-netværk.

De seneste rygter om iPhone 12 fortæller, at der næste år lanceres fire modeller: iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og en ny udgave af iPhone SE – muligvis kaldt iPhone SE 2. Pro-modellerne kommer med en ny 120Hz Promotion OLED-skærm og en mindre notch. De to flagskibsmodeller forventes at komme med et 3D ToF-kamera bagpå og 6 GB RAM, sammen med en ny A14 Bionic og mmWave 5G-understøttelse.

Den billigste iPhone 12 kommer angiveligt også med 5G-modem, men ikke samme modem som i de dyrere modeller. Den får lidt mindre RAM, 4GB RAM, og intet ToF-kamera.

Selve designet på iPhone 12 skulle have fundet inspiration fra iPhone 4, der kendes på dens fladtslebede aluminiumsramme.

Den næste udgave af den utroligt populære iPhone SE bliver nærmest identisk med iPhone 8, men med fornyet indmad. Rygterne peger på A13 Bionic, som findes i dette års iPhone 11-serie, og 3GB RAM.

Mere til fortællingen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 13/11/2019 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen om Facebook til iPhone aktiverer dit kamera uden du ved det – Historien bringes videre her. Se også seneste nyt om temaet her..