Apples iOS 10 oplever rekordvækst

iOS 10 buldrer frem på iPhones og iPads. Efter en måned er den mest populære opdatering af iOS nogensinde.

Apples iOS 10 oplever rekordvækst

Siden iOS 10 debuterede den 13. september er Apples nyeste styresystem blevet en overordentlig populær opdatering til iPhones, iPads og iPods.

Fire uger efter lancering er iOS 10 nu at finde på 66 procent af alle iOS-enheder – en rekord i forhold til de hidtil mest populære opdateringer, iOS 7 og iOS 9, der kun mønstrede 60 procent i samme tidsinterval.

iOS 10 så ellers længe ud til at få en relativ tøvende start blandt iOS-opdateringer, men efter de første 14 dage fik iOS-brugerne travlt med at opdatere, så iOS 10 nu fremstår som den mest populære update nogensinde.

Se også: Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10 i morgen

Fremgangen af de forskellige iOS-opdateringer i dage

En anden mulig forklaring på det pludselige boom i iOS 10 enheder, er den kvikke introduktion af iPhone 7 og 7 Plus der fik en relativ tidlig salgsdebut på mange internationale markeder.

iOS 10 er den mest omsiggribende opdatering af styresystemet til iPhones og iPads siden iOS 10. Med den tiende version af softwaren fulgte mange nye funktioner til låseskærmen, et nyt kontrolpanel samt widgets.

Med iOS 10 får kerneapps som iMessage og Fotos også langt flere features end i tidligere versioner.

Fortsættelse af sagen

Der er kommet nyt til historien. mobilsiden gik videre med historien. 7/10/2016 kørte vi historien om Power åbner sit første jyske varehus med vilde tilbud [MOBILDEAL] – Historien bringes videre her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..