Brugt iPhone med 100 procent batteri

Brugt iPhone-forhandleren Swappie har lanceret en ny premium-serie, der lover at sætte en helt ny standard for istandsatte iPhones.

Brugt iPhone med 100 procent batteri

Swappie, som sælger brugte iPhones, introducerer en ny klasse af brugte iPhones, som de kalder for Premium. Den er for dem, der vil være klimavenlige ved at købe brugt, men som stadig får noget, der er næsten som ny.

Swappies danske landechef, Casper Andersen, forklarer, at de hele tiden været opmærksomme på, at der er en særlig gruppe kvalitetsbevidste forbrugere, der kun vil vælge istandsatte produkter, hvis de er helt uden brugsspor og med fuld batterikapacitet og det leverer den nye Premium-serie.

Se også: Hvor får man mest for sin brugte iPhone?

Køb brugt iPhone med fuld funktionalitet

”Den lukker hullet i det nuværende marked ved at kunne tilbyde forbrugerne en førsteklasses istandsat smartphone-oplevelse, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at købe en istandsat iPhone,” slår Casper Andersen fast.

Når folk køber brugt iPhone, så er batteriet, funktionel kvalitet og tegn på brugsspor, når der fokuseres ekstra meget på, viser en undersøgelse, som Kantar har lavet for Swappie. Det er her, Swappie Premium kommer ind i billedet.

Man garanteres 100 procent batterikapacitet ved køb, at der ikke er tegn på brugsspor og at telefonen har fuld driftsfunktion. Samtidig leveres købet med 24 måneders Swappie-garanti, ligesom alle andre istandsatte iPhones fra Swappie.

Se også: Bedste kameramobil

Kun 1 procent er premium iPhones

”Smartphones har ingen udløbsdato, og vi håber, at lanceringen af premium-serien vil hjælpe endnu flere forbrugere med at føle sig lige så trygge ved at købe en renoveret iPhone som ved at købe en fabriksny,” siger Sami Marttinen, CEO og medstifter af Swappie.

Kun 1 procent af de telefoner, som Swappie har i sortiment, hører til i Premium-klassen.

Se også: Hvilken iPhone har jeg?

Billigere og mere grøn iPhone

Udover, at det typisk er betydeligt billigere at købe brugt, så er det også godt for miljøet. Hvert år udleder den globale produktion af nye smartphones mere end 100 millioner tons CO2, hvilket gør det til en betydelig kilde til klimapåvirkning. Samtidig er e-affald den hurtigst voksende kategori af affald globalt.

Casper Andersen forklarer, at Swappies istandsatte iPhones udleder 78 procent færre emissioner end en ny smartphone, hvilket er en brøkdel af det e-affald, der traditionelt er forbundet med produktionen.

“En væsentlig del af de emissioner, der er forbundet med smartphones, udledes i fremstillingsprocessen ved udvinding af råmaterialer, forsendelse og i det første leveår. Op til 85-95 procent af emissionerne stammer fra de tidlige stadier. Alt dette understreger netop behovet for at reducere vores afhængighed af nye smartphones og i stedet fokusere på mere bæredygtige alternativer,” slutter Casper Andersen.