DisplayMate: Samsung Galaxy S10 har den bedste skærm

Endnu en gang viser Samsung de kan noget med skærme. De grundige DisplayMate har kigget nærmere på skærmen i Samsung Galaxy S10.

DisplayMate: Samsung Galaxy S10 har den bedste skærm

Det kommer ikke som nogen overraskelse for os, men skærmen i Galaxy S10 er ganske imponerende, mener DisplayMate. I vores anmeldelse af den skrev vi også, at det er den bedste skærm vi nogensinde har set i en smartphone.

DisplayMate er dog en anelse mere nørdede end de fleste. De har tidligere givet Samsungs skærme gode ord med på vejen, men ifølge dem slår Galaxy S10 alt hvad de tidligere har prøvet. 

De er meget imponerende over skærmens farvenøjagtighed og dens fine kontrast. Men det mest banebrydende er skærmens lysstyrke, som slår alle rekorder. Den er faktisk hele 17 procent stærkere end på Galaxy S9 og er blevet målt til hele 1215 nits. Altså en anelse over de 1200 som Samsung selv hævder at den opnår.

Læs også: Samsung Galaxy S10 kommer med skærmbeskyttelse

Men det er ikke de eneste forbedringer DisplayMate har noteret sig. Der er også forbedringer på betragtningsvinkler, bedre blåt lys spektrum, lavere energiforbrug og bedre dynamisk rækkevidde. HDR10+ får også gode ord med på vejen, for at være bedre til at vise mørke farver og bedre kontrast.

DisplayMate ender med at give Samsung Galaxy S10 deres bedste A+ score nogensinde:

“Even with our new tougher grading standards and new tests, the Galaxy S10 receives 100% All Green Very Good to Excellent Ratings in All Categories, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade.”

Skulle du have lyst til at nørde hele DisplayMates test i gennem, så finder du den lige her.

Opdatering til Galaxy S10: Nu bestemmer du over Bixby-knappen