Disse smartphones kommer i maj måned

Det kan du se frem på de danske telehylder i den kommende måned

Disse smartphones kommer i maj måned

De sidste brikker i producenterne forårskollektioner vil sandsynligvis ryge på de danske telehylder denne måned.

Hos både Nokia, Sony og HTC er der nyheder på vej til både premium- og budgetklassen.

Se også:  Disse smartphones kommer i april

Sony Xperia XZ Premium hands-on
Foto: Mobilsiden.dk

Sony Xperia XZ Premium

Sony bringer deres über-serie af smartphones tilbage. Den dengang vilde Xperia Z Premium bliver nu afløst af den ligeså vilde Xperia XZ Premium.

Som sin forgænger er den skabt til at imponere med et 5,5” 4K-display der, udover at være afsindigt skarpt, kan brillere med sine livlige HDR-farver.

Finishen er også skabt til at imponere, med en mobil som er skåret ud i glas og metal med enten et decideret spejl-look, pianosort finish eller en særlig rosa farve.

Indmaden er kompetent sammensurium af komponenter, hvor du finder Qualcomms stærkeste processor til dato og Sonys nyligt udviklede 19 megapixel kamera med ultra-slowmotion.

Mobilen står til dansk debut enten sidst på måneden eller i begyndelsen af juni til en vejledende pris på 6.000 kroner.

Se også:  Sony Xperia XZ Premium – det første greb [WEB-TV]

Sony Xperia XA1
Foto: Sony

Sony Xperia XA1

Længere nede i Sonys sortiment er Xperia XA1 lige stødt til, hvor Sony tilbyder et interessant miks af både design og specifikationer.

Den råder over et 5 tommer HD-display, octa-core kræfter samt samme 23MP kameramodul som i Sonys forrige Z og X-topmodeller.

Designmæssigt vil den skille sig ud, med et yderst slankt look med Sonys karakteristiske kantede look.

Den danske salgsstart er sat til den 12. maj, hvor telefonen vil kunne fås for vejledende 2.499 kroner.

Læs også:  Sony Xperia XZS – kameraet gør en forskel [TEST]

Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6
Foto: Mobilsiden.dk

Nokia 3, 5 og 6

Nokias comeback-smartphones blev oprindeligt offentliggjort ved dette års MWC-messe sidste i februar. Efter nogle måneders ventetid ser det ud til, at telefonerne snart er klar til deres egentlige salgsstart.

Officielt er salgsstarten ikke kommunikeret ud endnu, men kilder tæt på selskabet kan røbe til mobilsiden.dk at denne er lige på trapperne.

Nokia kan derfor lige akkurat nå at få sin nye kollektion ud i forretningerne inden udgangen af måneden.

Kollektionen vil byde på tre modeller: billigst bliver Nokia 3 til omkring 1.200 kroner, efterfulgt af Nokia 5 til omkring 1.500 kroner og siden af den midlertidige topmodel Nokia 6 til omkring 1.900 kroner.

Se også:  Hands-on med Nokia 3, 5 og 6 – Finsk kvalitet gør comeback

HTC U
Foto: Slashleaks.com

HTC U 11

Denne måned kan en ny top-HTC’er også få sin mulige salgsdebut: HTC U 11. Afløseren til HTC 10 er ikke offentliggjort endnu, men HTC har allerede stærkt antydet at de vil løfte sløret for en stor ’U’-nyhed den 16. maj.

Præcis hvad der vil diskes op med, er fortsat på rygtestadig, men en phablet med 5,5” QHD display, særlige touch-følsomme kanter samt opdateret topprocessor og kamera synes at være på tapetet.

I forrige år skulle der dog gå tre uger fra offentliggørelsen til den danske salgsdebut. Holder HTC samme tidsplan, vil U 11 først få dansk debut omkring den 6. juni.

Se også:  HTC U 11 specifikationer sluppet ud