DLG Tele bliver til MIT Tele

Telia-ejede DLG Tele skifter navn til MIT Tele. Navneskiftet vil ikke betyde noget for abonnenterne.

DLG Tele bliver til MIT Tele

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Teleselskabet DLG Tele skifter i dag til et nyt navn: MIT Tele. Navneforandringen til det Telia-ejede selskab vil ikke have nogen indflydelse på selskabets kunder, abonnementer eller priser forsikrer Telia i en pressemeddelelse.

Det nye navn er dækker over selskabets tre kerneforretninger: Mobil, Internet og Tv.

Telia overtog for knapt to år siden DLG Tele og som en del af aftalen dengang, skulle DLG’s involvering i selskabet gradvist udfases. Den første januar 2018 udløber Telias rettigheder til DLG Tele navnet, hvorfor navneskiftet er nødvendigt.

Se også: Telia rykker ind i alle 37 Elgiganten-butikker  

Med navneskiftet får MIT Tele kunder mulighed for at få hjælp og support hos deres nærmeste Telia-butik. Kundehenvendelser kan også foregå telefonisk på følgende telefonnummer: 70 23 06 00.

”Navneændringen får ikke betydning for de abonnementer eller de priser, kunderne har hos os. Men vores Mit Tele-kunder skal også mærke fordele ved, at brandet er en del af Telia-familien. Fremover bliver det nemmere for kunderne at få repareret mobilen. De kan fx aflevere den i den nærmeste Telia-butik og få en lånetelefon, mens mobilen er til reparation”, siger administrerende direktør i Telia, Morten Bentzen.

MIT Tele tæller i dag 180.000 abonnementer spredt over selskabets portefølje af TV, bredbånd og mobilabonnementer. Heraf er godt 35.000 erhvervskunder.

Læs også:  Kunder flygter fra Telia: 158.000 færre kunder på et år

Seneste nyt om Mobiltelefoner