Dyrt legetøj: Første Sony Xperia 1 pris ude

Sony har endnu ikke meldt ud hvad det kommende flagskib, Xperia 1, kommer til at koste. Men nu dukker den første pris op på Amazon og den er ikke billig.

Dyrt legetøj: Første Sony Xperia 1 pris ude

Til dette års Mobile World Congress lancerede Sony deres kommende flagskib, hvor producenten forsøgte at få opmærksomhed med et helt nyt skærmformat. Sony Xperia 1 så ganske interessant ud, men der manglede nogle få vigtige detaljer efter dens lancering: Prisen og hvornår den er klar til salg. 

Sonys udmelding var at Xperia 1 ville koste “det samme som andre flagskibe på markedet”, hvilket ikke siger så meget. Siden da har der været ganske stille. Men nu er den første pris dukket op på internettet, hvor Sony på amerikanske Amazon har lavet forudbestilling på flagskibet. 

Prisen på Sony Xperia 1 på Amazon er i stund 999 dollars, altså omkring 7.500 kroner. Det betyder at den i Danmark vil koste omkring 9.000 kroner. Hvor meget vi kan regne med denne pris er usikkert, men lad os håbe den falder inden salget starter.

Ifølge Sony kommer Xperia 1 i slutningen af foråret, men Amazon opslaget giver desværre ikke en mere præcis dato. Her står der nemlig 31. december 2019.

sony xperia 1 pris
Prisen på en Sony Xperia 1 på den amerikanske Amazon. Foto: Amazon

Med Sony Xperia 1 ser vi langt om længe Sony være modige og kaste sig ud i noget helt nyt. Hvordan det nye skærmformat fungerer i hverdagen, det må komme an på en prøve. Vi forventer snart at få den til test. 

Sony Xperia 1 byder på en 6,5 tommer OLED skærm i 21:9 format, Snapdragon 855, 6GB RAM, 128GB lagerplads med MicroSD support, 3330 mAh batteri og et helt nyt tredobbelt kamera. Der er også helt ny kamerasoftware, hvor Sony har et stort fokus på videodelen.

Du kan læse meget mere om Sony Xperia 1 og dens specifikationer i artiklen her:

Læs også: Sony lancerer det nye flagskib, Xperia 1