Efteråret 2018: Disse mobiler er vi mest spændte på

En stor del af årets mobiler er allerede lancerede og er i butikkerne, men året er ikke færdigt endnu. Her er de modeller vi ser allermest frem til.

Efteråret 2018: Disse mobiler er vi mest spændte på

Vi nærmer os en afslutning af mobilåret 2018. Det har været en heftig omgang, hvor vi har set en lang række nye lækre flagskibsmodeller fra de store producenter. Jeg nævner i flæng: Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, iPhone XS, HTC U12+, Samsung Galaxy Note9, Sony XZ3 osv. Men vi er slet ikke færdige endnu. Faktisk, synes vi, har vi stadig noget af det mest spændende i vente.

Her får du et overblik over de mest interessante mobiltelefoner, som vi kommer til at se inden året slutter.

Afstemning: Hvilken kommende mobil er du mest spændt på?

OnePlus 6T

Efterfølgeren til OnePlus 6 bliver lanceret inden længe. Seneste rygte siger den 17. oktober, men vi har endnu ikke modtaget indbydelse til et event. OnePlus 6T skulle få samme chipsæt, RAM og lagerplads som OnePlus 6, men med større skærm. Den store 6,4 tommer skærm får desuden, udover en mindre notch, en indbygget fingeraftrykslæser. Den får mobilen et større batteri, men dropper 3,5mm jackstik. Nogle rygter siger også at den, som den første OnePlus mobil bliver IP certificeret.

OnePlus 6T
Sådan kommer OnePlus 6T muligvis til at se ud. Foto: Phonearena.com

Huawei Mate 20 Pro

Den her glæder vi os rigtig meget til, for den lyder til at blive noget af det mest interessante, vi kommer til at se i år. Udover det nye Kirin 980 7nm chipsæt, så får den et gigantisk batteri på hele 4.200 mAh, som bliver opladet ekstremt hurtigt. Kameraet har Huawei altid stort fokus på, og de har allerede drillet os med en række videoer, som netop promoverer kameraet i den. Allermest virker det som et forbedret P20 Pro kamera, men det er slet heller ikke så ringe. Muligvis får det helt op til 5x optisk zoom.

Kigger man nærmere på nedenstående billeder, så ser man heller ingen fingeraftrykslæser. Spørgsmålet er om den bliver indbygget i skærmen eller om de satser på ansigtsoplåsning, ligesom man ser Apple gøre.

Huawei Mate 20 Pro bliver præsenteret den 16. oktober ved et event i London. Vi er selvfølgelig til stede.

huawei mate 20 pro
Sådan skulle Huawei Mate 20 Pro komme til at se ud. Foto: gsmarena.com

Google Pixel 3

Forhåbentlig kommer vi endelig til at se Pixel telefonerne i Danmark. Årsagen til, at de ikke officielt lancerede Pixel 2 i Danmark, var manglen på dansk Google Assistent. Men den danske assistent er her nu, så nu er der ingen undskyldninger! Som tidligere kommer der både en Pixel 3 og en Pixel 3 XL, hvor XL logisk nok har en større skærm. Pixel 3 XL får en skærmnotch, hvilket den normale 3’er ikke får:

pixel 3
Pixel 3 kommer uden en notch. Foto: gsmarena.com

Hardwaren byder på Snapdragon 845, 6GB RAM, AMOLED skærme på henholdvis 5,4 og 6,7 tommer. Den bliver IP67 certificeret og får selvfølgelig nyeste Android 9 Pie ombord. De kommende Pixel 3 skulle blive lanceret den 9. oktober.

Nokia 9

Et nyt Nokia flagskib skulle være på vej. Nokia 9 skulle designmæssigt komme til at minde om Nokia 8 Sirocco, men med mindre spidse kanter. Kamera rygterne om Nokia 9 er vilde, for den skulle byde på hele fem bagkameralinser. 12 + 12 + 16 + 16 + 8  megapixel sensorer. Nye rygter indikerer nu at den kommer allerede i oktober måned, men det tvivler vi lidt på.

Den skulle komme med Snapdragon 845, 6GB RAM og et 5,9 tommer OLED display med indbygget fingeraftrykslæser. Et batteri på hele 4.150 mAh til den, er også blevet rygtet.

Nokia 9 render
Foto: QuansongKJ

Razer Phone 2

Starten af oktober bliver en vild måned. Razer rygtes nemlig at komme med en efterfølger til Razer Phone. Razer Phone 2 bibeholder designet fra 1’eren, men hardwaren bliver opdateret. Snapdragon 845, 8GB RAM og 512GB lagerplads. 

Det lyder umiddelbart som en lidt kedelig opdatering af Razer Phone. Men vi har lidt på fornemmelsen, at Razer har overraskelser gemt i ærmet. Vi venter i spænding.

Razer Phone
Razer Phone 2

Andre?

Samsung har også inviteret til event den 11. oktober, hvor de muligvis præsenterer deres første mobil med indbygget fingeraftrykslæser i skærmen. Har vi glemt nogle? Smid gerne en kommentar.

Det bliver en actionfyldt oktober måned i mobilbranchen. Vi er nok ikke de eneste der er spændte.

Test: Xiaomi Mi 8 – Fuld valuta for pengene