EMUI 10-beta på vej til Huawei Mate 20-serien

I første omgang ruller betaen ud i Kina, men resten af verden skulle følge i løbet af de næste dage.

EMUI 10-beta på vej til Huawei Mate 20-serien

Huawei er allerede i fuld gang med udrulningen af EMUI 10 til de seneste flagskibsserier. Nu er tiden imidlertid kommet til at teste det Android 10-baserede styresystem på sidste års Huawei Mate 20-serie.

Læs også: Huawei vil ikke erstatte Android

Fire enheder i serien er kvalificerede til at deltage i den åbne betatest. Så snart Huawei har fået alle babysygdommene af vejen, vil den såkaldte “stable”-version af EMUI 10 rulle ud til alle Mate 20-enheder.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro får nu betaadgang til EMUI 10. Foto: Mobilsiden.dk

De telefoner, der kan deltage i den åbne beta er: Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 RS Porsche Design og Huawei Mate X. Også fire Honor-telefoner kan få samme opdatering. Hos Honor er EMUI 10 dog rebrandet til Magic UI 3.0, og kommer til følgende modeller: Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 og Honor Magic 2.

Sædvanen tro, så åbner Huawei først for betaadgang i Kina, men som regel bliver betaen tilgængelig i resten af verden i løbet af et par dage. Selvom Huawei ikke må bruge Googles mobile tjenester på nye enheder, så har den kinesiske producent fuldt ud ret til at benytte Google på enheder, der allerede er på markedet.

Læs også: Huawei lancerer Huawei Nova 5T

Og med markedet menes hvilket som helst marked. Derfor så vi også i går, at Huawei lancerede Nova 5T i Danmark. Nova er ellers ikke en serie af telefoner, der tidligere er blevet forhandlet i Danmark gennem officielle kanaler. Men fordi telefonen var lanceret i Kina, før forbuddet trådte i kraft, så kan den lanceres i resten af verden med den fulde adgang til Google Mobile Services.