Er det her den næste mobil fra Sony – Xperia XR?

Vi har for nylig vist billeder af en formodet ny flagskibsmodel fra Sony, og nu dukker endnu flere fotos op - det i endnu højere opløsning.

Er det her den næste mobil fra Sony –  Xperia XR?

For et par uger siden kunne GSMArena præsentere en række billeder af en angivelig ny flagskibsmodel fra Sony, som var spået til at lande senere i år. Billederne var dog uskarpe og skudt udendørs, men nu er flere fotos dukket op – denne gang i høj kvalitet.

Den formodede telefon, der tidligere har været kendt under navnet Xperia F8331, er spået til at blive kaldt Xperia XR, og vi har i denne omgang fået lov at se fem nye billeder af, hvordan den kan komme til at se ud.

De lækkede fotos kommer fra den velkendte tipster @OnLeaks, der samtidig beretter, at mobilen vil have målene 146.4 x 71.9 x 8.1 mm. Der er altså tale om en stor mobil af slagsen, og i hvert fald med en skærm på over fem tommer.

Se også: Er det her Sonys næste flagskibsmodel?

Sony Xperia F8331 / XR
Foto: Twitter.com (@OnLeaks)

Men det er sådan set også der, hvor de lækkede specifikationer om mobilen stopper. Det eneste vi yderligere tror om Xperia XR, eller hvad den nu vil få af navn, er taget ud fra billederne alene.

Her ser vi, at Sony nu endelig vil gå over til USB Type-C, der vil åbenlyst være både et kamera foran og bagtil, samt en satsning på to styks led-flash til at akkompagnere det primære kamera.

Derudover har vi fra tidligere rygter hørt, at begge kameraer skulle kunne skyde video i 4K-format, hvilket er banebrydende for en smartphone.

Designmæssigt ligger denne model en smule fra det, vi kender fra Sony, selvom knapperne på siden dog lader til at være de samme. Men på udformningen ses nogle mere afrundede kanter med en flad for-og bagside, og ja kunne egentlig få tankerne til at løbe mere hen mod et Lumia-look.

Læs også: Sony vil lade din mobil langsommere op

Ikke desto mindre er disse billeder af den formodede topmobil interessante, og rygterne går på, at vi skal holde øjne og ører åbne, når Sony den 1. september holder pressekonference på dette års IFA-messe, hvor de meget vel kan løfte sløret for denne nye model.

Hvad tænker du om den nye model fra Sony? Kunne den være noget for dig?
Smid gerne en kommentar under artiklen.