Første test af kameraet i Galaxy S23 Ultra: Overgår Pixel 7 Pro

Samsung Galaxy S23-serien lanceres formentlig til februar - her kan du allerede nu se billede taget med S23 Ultra sammenlignet med Pixel 7 Pro.

Første test af kameraet i Galaxy S23 Ultra: Overgår Pixel 7 Pro

Twitter-profilen Ice Universe er kendt for at lække informationer om de store telefoner i god tid. Denne gang skulle han have fået fat i billeder taget med Samsung Galaxy S23 Ultra sammen med et tilsvarende billede tager med Pixel 7 Pro og Galaxy S22.

Billederne er croppet fra det fulde billede. Vi formoder, at der er croppet på retfærdige vilkår.

Se også: Test af Samsung Galaxy S

Tager Galaxy S23 bedre billeder end Pixel 7 Pro?

Billedbehandlingen på det venstre billede er klart i Samsung-stil med de mere mættede farver. Dog er tekstureringen af græskarret skarpere end på billedet taget med Galaxy S22 Ultra og overgår også Google Pixel 7 Pro.

Pixel 7 Pro er ellers blevet rost for at være den bedste kameramobil blandt Android-telefoner og iPhone-brugere har sagt, at Pixel 7 Pro endelig er en Android-mobil, som de mener lever op til iPhones kamera.

Noget tyder på, at Galaxy S23 Ultra altså også vil kunne friste iPhone-brugere på kameraet.

Se også: Bedste kameramobil

Kameraspecifikationer på Samsung S23

Samsung Galaxy S23 Ultra vil have en 200 megapixel billedsensor (1/1,3″, 0,6µm pixels), og den vil have tre optagetilstande: 12 megapixel (standard), 50 megapixel og de fulde 200 megapixel.

Desuden vil sensoren på 200 megapixel være stort set lige så stor som den på S22 Ultra (108 megapixel, 1/1,33″), men vil stå bag en lidt bedre blænde – f/1,7 vs. f/1,8. Ice Universe har rost S23 Ultras ydeevne i mørke, men har endnu ikke delt billeder.