Galaxy Watch og Watch Active får stor opdatering

Samsungs Galaxy Watch og Galaxy Active modtager stor opdatering med nye urskiver, forbedringer af brugerfladen og en smartere Bixby-assistent.

Galaxy Watch og Watch Active får stor opdatering

Samsung skriver i en pressemeddelelse at en opdatering er på vej ud til både Galaxy Watch og Watch Active. De to smartwatches, der har fået 5 stjerner og 4,5 stjerner i Mobilsidens tests, får nu funktioner importeret direkte fra Samsungs nye Watch Active2.

Opdateringen byder på flere Samsung Health funktioner, en smartere Bixby-assistent (som stadig ikke taler dansk), forbedringer til brugerfladen og nye urskiver.

Med opdateringen kan man med Bixby styre træningspas, styre enheder i Samsungs SmartThings-system og meget mere.

Galaxy Watch
Foto: Samsung

Flere tilpasninger til urskiverne

Der er 17 urskiver tilgængelige til både Galaxy Watch og Active, hvortil der nu kommer 24 nye komplikationer, så man får større mulighed for at tilpasse sin urskive.

Den nye opdatering bringer derudover flere nye UX-funktioner til både Galaxy Watch og Galaxy Watch Active, der giver en mere strømlinet brugeroplevelse. Ikoner til apps, der er i brug, er blevet flyttet til bunden af ​​urskiven, hvilket hjælper med til at holde styr på dem samt hurtigt få adgang til dem.

Det bliver med opdateringen også lettere at flytte rundt på genveje i hurtigpanelet. Andre UX-forbedringer inkluderer en klarere grafisk brugergrænseflade, lettere brugerinteraktion og nye emojies i forskellige hudfarver.

Galaxy Watch Active kommer den nye Touch Bezel-funktion, der giver mulighed for at navigere rundt i uret, når man swiper på urets ramme.

Galaxy Watch holder nu øje med pulsen

Den nye brugerflade indeholder også en række nye funktioner til Samsung Health. Brugerne kan nu holde styr på fitness-mål med funktionen Daily Active. Galaxy Watch vil også kunne holde øje med en uregelmæssig puls.

Opdateringen starter sin rejse nu og vil blive rullet ud region efter region.