Glasset i Samsung Galaxy Z Flip ridses så let som plastik

Det nye ultra tynde glas i Samsung Galaxy z Flip har været en tur gennem JerryRigEverythings ridse-test. Resultatet er ikke imponerende.

Glasset i Samsung Galaxy Z Flip ridses så let som plastik

Efter Samsungs første foldbare mobiltelefon, Galaxy Fold, og dens mange uheldigheder med skærmen, så var der store forventninger til producentens nye Galaxy Z Flip.

Galaxy Fold var nemlig udstyret med en plastik-skærm, hvilket giver mening når skærmen skal kunne foldes. Men i præsentationen af de nye Galaxy Z Flip fremhævede Samsung, at den havde en helt ny skærm i ultra tyndt glas, der kan foldes over 200.000 gange. Det lyder vanvittigt med foldbare glas, og udover at føles bedre, så skulle glasskærmen beskytte bedre mod ridser.

Læs også: Samsung Galaxy Fold yderligere forsinket

I JerryRigEverythings traditionelle ridse-test ser det dog ikke lovende ud.

Galaxy Z Flip ridses så let som plastik

I glasset på Z Flip-mobilen ses ridserne nemlig meget hurtigere end andre mobiler med glasskærme. Faktisk så ridses det ultra tynde glas lige så let som plastikskærmen i Galaxy Fold.

“Denne skærm er på ingen måde ridsebestandig,”

Siger Zack i videoen, der allerede har over 3 millioner visninger.

Så investerer man i en Samsung Galaxy Z Flip til over 11.000 kroner, så skal man altså passe ekstremt godt på skærmen. Ifølge Samsung er det kun skærmens beskyttende overflade, der ridses:

“Samsungs UTG-glasteknologi er forskellig fra andre Galaxy-mobiler. Når displayet bøjes, skal det håndteres med omhu. Galaxy Z Flip har også et beskyttende lag, over ​​UTG-glasset, svarende til det på Galaxy Fold.”

Samsung tilbyder til Galaxy Z Flip én gratis skærmbeskyttelse, og montering af denne. Zack siger, at den nye glastype i Z Flip kan være en kombination af plastik og glas, altså plastik med mikroskopiske glasstykker i, således at Samsung kan markedsføre det som “glas”.

Læs også: Her er Samsung Galaxy Z Flip klaptelefonen

Samsung Galaxy Z Flip lander i butikkerne 28. februar

Samsungs Galaxy Z Flip lander i landets butikker i næste uge til en vejledende pris på 11.699 kroner, hvor den kommer med 1 års gratis Samsung Care+, der blandt andet dækker en smadret skærm.

Har du forudbestilt en Z Flip?

Se også: Tilbudspriser på Samsung Galaxy S10