Hemmeligheder slippes fri om OnePlus Nord CE 5G

OnePlus er på vej med en ny model i deres serie af billigere telefoner, som de deler første hemmelighed om. Her er også rygtede specifikationer på den.

Hemmeligheder slippes fri om OnePlus Nord CE 5G

Den originale OnePlus Nord er stadig en af de bedste telefoner til prisen, hvorfor vi spændte ser frem til næste model i serien. Vi ved allerede at navnet bliver OnePlus Nord CE 5G og at den lanceres den 10. juni. Nu har OnePlus delt den første hemmelighed omkring telefonen. Og med disse lækkede specifikationer, så kender vi også til specifikationer på OnePlus Nord CE 5G.

Se også: OnePlus Nord er nu endnu lettere at anbefale

Sidste år viste OnePlus hvor meget mobiltelefon de kan tilbyde for blot 3.299 kroner. Og det var altså ikke så lidt, hvorfor OnePlus Nord fik 5,5 ud af 6 i test. Siden da har de lanceret yderligere to mobiltelefoner i Nord-serien, N100 og N10. Og nu er de altså på vej med endnu en model. Det skal angiveligt ikke være afløseren for de originale Nord, da Nord2 først kommer senere i år, men i stedet en helt ny model. CE står for Core Edition, hvor der er fokus på de vigtigste ting i smartphonen, kombineret med en skarp pris.

OnePlus har netop afsløret en af fire hemmeligheder ved CE 5G: “Et nyt glat og strømlinet design” står der på OnePlus’ hjemmeside. Jeg ved ikke om de tænker et “glat” design skal være en fordel, eller om sætning bare har været en tur gennem Google Translate.

Se også: De bedste priser på OnePlus-telefoner

Specifikationer på OnePlus Nord CE 5G

Nord CE ser ud til at blive en spændende telefon, hvis altså OnePlus rammer rigtigt med prisen. Ligesom flere andre producenter, så benytter OnePlus Snapdragon 750G i Nord CE, hvilket betyder rigeligt med kræfter – og ikke mindst 5G.

OnePlus Nord CE 5G får en 6,43 tommer skærm, som er i typisk OnePlus-kvalitet. Det er nemlig noget producenten altid bruger ekstra krudt på. Det er derfor en AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 90 Hz.

Når det kommer til kameraet, så arver den angiveligt indmad fra OnePlus 9-serien. De får tre kameraer på bagsiden, hvor hovedkameraet skulle være på 64 megapixel og komme fra OnePlus 9.

Læs også: OnePlus Nord CE 5G skal hæve barren for telefoner i prisklassen

Pris på OnePlus Nord CE?

Nord N100 og N10 har billigere LCD-skærme, hvorved vi kan forvente, at OnePlus Nord bliver dyrere end disse. Vi forventer en pris mellem Nord 10 5G og den originale Nord. OnePlus Nord CE 5G bliver præsenteret den 10. juni.

Se også: Se bedste telefoner fra OnePlus

Videre om temaet

Vi blev slet ikke færdige med emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 27/5/2021 publicerede vi nyheden OnePlus Nord CE 5G skal hæve barren for telefoner i prisklassen – Forstættelsen i sagen kan læses her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.