Huawei er ikke imponeret over Samsung Galaxy Note9

I et opslag på Twitter gør Huawei en kende grin med Samsung, samtidig teaser de for en ny opgradering.

Huawei er ikke imponeret over Samsung Galaxy Note9

Kinesiske Huawei er åbenbart ikke imponeret over Samsung Galaxy Note9, der blev lanceret i sidste uge. 

Læs også: Huawei tester Android Pie på fem modeller

I et opslag på Twitter forsøger Huawei nu at prikke til Samsung, hvis seneste flagskib ikke er en ordenlig opgradering, i kinesernes øjne

I opslaget gør Huawei det klart, at de ser deres udvikling, fra P10 Plus til P20 Pro, som en rigtig opgradering af en flagskibsserie. Huawei mener tydeligvis at Samsung Galaxy Note9 har udviklet sig meget begrænset fra Samsung Galaxy Note8. Man kan muligvis argumentere for, at Samsung Galaxy Note8 var et noget bedre udgangspunkt end Huawei P10 Plus. Uanset hvad, så er det altid morsomt når de store selskaber begynder at drille hinanden.

Læs også: Samsung driller igen Apple med tre nye videoer

Huawei teaser også for den kommende Mate 20 Pro. Vi skal nok ikke forvente en fjerde linse på bagsiden, selvom der er meget fokus på deres kamerateknologi. Vi kan dog godt forvente se et forbedret kamera, såvel som et bedre chipset, end det der sidder i Huawei P20 Pro.

Temaet følges op

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 9/8/2018 fulgte vi op med nyheden; Huawei tester Android Pie på fem modeller – Forstættelsen i sagen kan læses her. Seneste nyt om tematikken finder du her.