Huawei har solgt seks millioner P20-smartphones på verdensplan

Huawei fortsætter med at storme frem på det internationale smartphonemarked. Selskabet har nu rundet seks millioner solgte enheder, i deres P20 serie alene.

Huawei har solgt seks millioner P20-smartphones på verdensplan

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Huawei har annonceret, at de har solgt seks millioner enheder i P20 serien, på verdensplan. Ifølge den kinesiske smartphoneproducent udgør det en stigning på 81 %, i forhold til deres P10 serie fra sidste år. Hvis man tænker på, at P20 serien først blev lanceret i marts, så ser Huaweis markedsandel ud til at tage et fornuftigt spring op. Hvis man samtidig går ud fra, at de fleste salg må tilskrives P20 og P20 Pro, som først kom i handlen i april, ser det ud til at Huawei kommer til at ligge rigtig lunt, når der skal gøres status over 2018.

Læs også: Huawei P20 Pro revet væk fra hylderne i Danmark

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro satte en ny standard med hele tre kameralinser på bagsiden. Foto: Mobilsiden.dk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Kevin Ho, direktøren for selskabets håndholdte produktlinje, udtaler at den utrolige modtagelse, og de utrolige salgstal, demonstrerer at Huawei forstår markedet, og viser deres forpligtelse til innovation og udvikling.
Kevin Ho siger yderligere, at man ser succesen som en opmuntring til at fortsætte med at brillere, og vi kan forvente mere fra Huawei inden årets udgang.

Læs også: P20 Pro er Huaweis bedst sælgende i Vesteuropa nogensinde

Der er ingen tvivl om at Huawei P20 Pro er en sublim telefon, og mange af os er spændte på at se næste model fra Huawei. Men med inflationen i priserne er spørsgmålet ikke om Huawei kan lave gode telefoner, men mere om de fortsat kan gøre sig gældende i forhold til Samsung og Apple. De to foregående topmodeller, Mate 9 Pro og Mate 10 pro, ramte markedet med en pris på 5.999 kroner. P20 Pro tog spinget over de 6.000, med en pris på 6.299 kroner. Så spørgsmålet er, hvor længe Huawei kan fortsætte de konkurrencedygtige priser, og hvis ikke, om forbrugerne stadig vil vælge Huawei frem for det stigende antal alternativer.

Seneste nyt om Mobiltelefoner