Huawei Mate 20 Pro får rekordmange forudbestillinger

Forudbestillinger af Huawei Mate 20 Pro i Danmark sætter rekord for producenten.

Huawei Mate 20 Pro får rekordmange forudbestillinger

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Om først fem dage lander Huaweis nye flagskib, og topscorer på Mobilsiden, i butikkerne landet over. Men det har tydeligvis ikke afholdt folk fra at bestille den. Forudbestillingerne der startede lige efter lancering slår nemlig rekorder. 

Huaweis bedst sælgende flagskib, P20 Pro, bliver nu nemlig slået af Mate 20 Pro i mængden af forudbestillinger. Faktisk slår den P20 Pro med hele 200 procent. 

Morten Høgh, der er ansvarlig for Device Management hos YouSee, siger:

“Vi har allerede inden den officielle salgsstart set en stor interesse blandt vores kunder for Mate 20 Pro, og vi glæder os til at kunne tilbyde den nye mobil fra Huawei. Vores kunde efterspørger generelt gode kameraer i mobiltelefoner, og derfor har vi positive forventninger til salget,”

Læs også: Huawei Mate 20 Pro mod iPhone XS Max og Galaxy Note9

Og Huawei Mate 20 Pro byder uden tvivl på et fremragende kamera. Specielt den nye vidvinkellinse er en fantastiske tilføjelse, som kan tage nogle spektakulære billeder. Det er også en af de ting Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark, fremhæver som en af grundende for den store efterspørgsel:

“Der er ingen tvivl om, at funktioner som ultra vidvinkel-kamera, fingeraftrykslæser i skærmen og de enestående batteriegenskaber er afgørende for den øgede efterspørgsel.”

Igen er det farven Twilight som hitter hos forbrugerne.

huawei mate 20 pro
Huawei Mate 20 Pro i farven Twilight får flest forudbestillinger. Foto: Huawei

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Bestil inden den 5. november og få en trådløs oplader med

Som sagt så lander Huawei Mate 20 Pro i butikkerne om 5 dage. Til og med den 4. november har man mulighed for at få Huaweis nye 15w trådløse oplader, som normalt koster 449 kroner, med i prisen. Det kan du læse mere om her.

Læs også: Huawei Mate 20 Pro: Pris og tilgængelighed

Seneste nyt om Mobiltelefoner