Huawei P9 Lite lækket

En lillebror til den nyligt lancerede designmobil Huawei P9 er netop blevet lækket - se den her.

Huawei P9 Lite lækket

I går vendte kinesiske Huawei hoveder med to nye stjernetelefoner, der forener både styrke og design, P9 og P9 Plus. De to nye P9’ere samtidig på en spændende dobbeltkameraløsning signeret af Leica.

Som med sidste års P8’er, er en mindre ambitiøs og mere prisvenlig P9 Lite i støbeskeen. Den er endnu uudgivet, men har fået sin første hands-on introduktion på det russiske site, Hi-Tech Mail.ru.

Læs også: Huawei P9 og P9 Plus: Kinesisk teknik og tysk luksus

P9 Lite deler displaystørrelse og opløsning med sin storebror og råder derfor over et 5,2” Full HD display. Skærmen får dog ikke samme 2.5D behandling og vil ikke bue ned i siderne på samme lækre måde som P9 og storebror P9 Plus.

På kamerafronten er det særlige Leica-kamera sparet væk og i stedet afløst af et 13MP modul. På fronten findre man dog også et 8 megapixel selfiekamera – ligesom i både P8 og P9-serien.

Bagsidens kvikke fingeraftrykslæser er dog fortsat at finde og vil være fra samme nyere generation som i dag findes i P9’erne.

Se også: Huawei P8 Lite – En vellykket spareøvelse [TEST]

Huawei P9 Lite
Huawei P9 Lite. Foto: hi-techmail.ru

Færre kræfter – muligvis

Det russiske site deler ikke mange oplysninger omkring mekanikken som P9 Lite råder over. Det er vist at den vil komme med enten 2GB eller 3GB RAM versioner, samt med 16GB lagerplads der kan udvides via micro-SD. Samtidig vil batteriet være af samme gode kaliber som P9, med 3.000 mAh at råde over.

Præcis hvilken processor P9 Lite vil råde over er fortsat uvist, men et kraftværk fra enten Qualcomms Snapdragon 600-serie eller Huaweis egen Kirin 930-serie er gode bud.

Rammer P9 Lite samme stærke pris som sidste års P8Lite, ser fremtiden lys ud for arvtageren af P8 Lite som stod for en salgsrekord i Huaweis 2015-lineup.

Læs også: Huawei P8 Lite slår selskabsrekord

Huawei P9 Lite
Huawei P9 Lite. Foto: hi-techmail.ru