Instabridge ønsker at erstatte din telefons WiFi-manager

Find og forbind til gratis WiFi fra en kæmpe database med Instabridge applikationen til Android.

Instabridge ønsker at erstatte din telefons WiFi-manager

Instabridge er en Android applikation som ikke blot skal give dig adgang til en crowd sourced database af gratis WiFi netværk, men også ønsker helt at erstatte den WiFi manager som i dag er installeret på alle Android telefoner.

Selskabet blev stiftet tilbage i 2012 og har nu modtaget 1 million dollars til videreudvikling af konceptet. Oprindeligt var meningen at det skulle være en applikation som gjorde det nemt at dele dit WiFi i hjemmet med dine venner, men nu er konceptet udvidet betragteligt og skal fungere som platform for deling af WiFi på en væsentlig større skala. Blandt andet fødes applikationen med en oversigt over gratis WiFi hos McDonalds og Starbucks.

WiFi med superkræfter
Direktør Niklas Agevik fortæller at “telefonens WiFi manager har ikke ændret sig i 15 år. Med Instabridge kan du forbinde til WiFi netværk som du normalt gør, men med vores superkræfter.”

Et eksempel på disse superkræfter, er muligheden for at tage backup af WiFi netværks i skyen og dele dem med andre enheder. Yderligere kan Instabridge gøre dig opmærksom på åbne netværk, samt om de kræver at du logger ind og/eller skal betale for brugen.

Instabridge tilføjer dagligt 1.000 netværk til databasen og på en enkelt dag, forbinder 20.000 brugere sig til Instabrigde-hotspots. Specielt på markeder som Mexico, Argentina, Brasilien, Indien, Spanien, Holland, Canada og USA tager konceptet fart.

“Der er meget gratis WiFi rundt omkring, men vi samler det i en app som gør dem nemme at finde” fortæller Agevik. Han tilføjer at der selvfølgelig er andre apps der lader dig hoppe på åbne netværk, men at Instabridge handler om at dele WiFi lokationer i et fællesskab og samtidig sikre sig at de WiFi netværk som findes i databasen, rent faktisk virker.

Med den nye indsprøjtning af kapital ønsker Instabridge at fremskynde udviklingen af deres Android app samt den planlagte iPhone app.

Kilde: TechCrunch