iOS 10: Her er lanceringsdatoen

På dagens Apple-launch så vi alt fra Pokémon GO på Apple Watch til den helt nye iPhone 7, og også hvornår vi får den næste udgave af iOS, iOS 10, at se.

iOS 10: Her er lanceringsdatoen

Som altid havde Apple en masse op i ærmet ved deres lanceringsevent, og vi blev heller ikke denne gang snydt for underholdende videoer, opsigstvækkende talere og ikke mindst en masse nye produkter.

Der blev i dag også tid til, i et kort øjebilk, at omtale den nyeste software på mobilplatformen, iOS 10. iOS 10 hørte vi for første gang til tilbage i juni måned ved WWDC og der var som sådant ikke noget nye på selve feature-fronten.

Heller ikke datoen for iOS 10’s lancering blev i første omgang præsenteret ved showet, men denne er nu blevet offentliggjort på Apples hjemmeside, og den 13. september lander den nye OS på de første enheder.

Se også: Apple iPhone 7 er ude – smartere og stærkere end nogensinde

De nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer naturligvis med iOS 10 direkte fra æsken, mens resten af Apples line-up med iPhones, iPads og iPods får den på tirsdag.

På iPhone-fronten kan iOS 10 hentes på alle modeller fra iPhone 5 og op, mens iPad-brugere kun kan få den nye iOS-version, hvis de ejer en iPad 4. generation og nyere eller iPad Mini 2 og nyere. For iPod Touch er det kun den nye 6. generation, der får opdateringen.

Læs: Eftertraget funktion i iOS 10: Nu kan du slette uønskede apps

Til selve eventet lagde de meget vægt på iOS 10’s muligheder i styring af det smarte hjem, hvor du med appen Home og en række samarbejdende produkter, som f.eks. Philips Hue, kan kontrollere og regulere forskellige ting i hjemmet. 

Derudover fortalte de om Siris øgede app-integration, så hun eksempel kan bestille transport direkte i interfacet, og også nye funktioner i Apple Maps blev præsenteret.

Du kan læse meget mere om iOS 10 i vores tidligere artikel her.

Tjek: Apple vil opfordre til organdonation i iOS 10

Mere om iPad

Fortællingens videre forløb. mobilsiden fortsatte fortællingen. Efterfølgende d. 2/9/2016 bragte vi en nyhedsartikel med fokus på Samsung Galaxy Tab Pro S – Mest en tablet [TEST]Klik her for artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..