iPhone 15: Nu er det slut med iPhone i guld

Er du vild med iPhones i guld eller lilla, er der dårligt nyt til dig. Med den kommende iPhone 15-serie vil Apple droppe de to farver.

iPhone 15: Nu er det slut med iPhone i guld

Går du allerede nu og drømmer om en luksuriøs iPhone 15 Pro i guldfarve? Så er der lidt dårligt nyt til dig, da Apple angiveligt har valgt at droppe denne farve, når de nye iPhones lanceres.

Læs også: Vil iPhone 15 stige i pris?

iPhone 15 Pro kommer i nye farver

Nye iPhones er lige på trapperne. Der er omtrent to uger til, at Apple vil løfte sløret for fire nye iPhones: iPhone 15, iPhone 15 Plus samt topmodellerne iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

iPhone 14 Pro og Pro Max kom i den luksuriøse guldfarve med en skinnende ramme og i farven lilla. De to farver ser dog ud til at være på vej ud, når Apple præsenterer den nye iPhone 15 Pro-serie.

I stedet kommer de nye dyrere iPhone 15 Pro-modeller i en mere rå titaniumfarve samt en mørkeblå farve.

Til forskel fra iPhone 14 Pro har iPhone 15 Pro nemlig en ramme i titanium, hvor den nuværende er i rustfrit stål. Titanium er dyrere, lettere og stærkere. Vi kan altså forvente at iPhone 15 Pro bliver både mere holdbar og lettere.

Desværre betyder det også, at iPhone 15 Pro kan blive en hel del dyrere.

Læs også: De bedste iPhones, hvor du får mest for pengene

Hvad vil iPhone 15 Pro byde på?

Med den nye generation af iPhones lige om hjørnet, hvad har vi så at se frem til? Intet er sikkert endnu, men der er som altid en masse rygter.

Godt nok er rygter kun rygter, men tiden har vist os, at rygter ofte er meget præcise.

Der kommer fire nye iPhones: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. De har skærmstørrelser 6,1 for 15 og 15 Plus og 6,7 til 15 Pro og Pro Max.

Der ser ikke ud til at ske voldsomt meget med de almindelige iPhone 15, der får mindre opgraderinger af skærme, batterier og ydeevne. Dertil får de Dynamic Island, men ingen 120 Hz-skærm.

De store opgraderinger gemmer Apple til Pro-modellerne. Til iPhone 15 Pro og Pro Max er der rygtet nye ting som periskopkamera, fysisk Action-genvejsknap, titanium ramme og meget forbedrede kameraer og større batterier med længere batteritid.

USB-C-stik vil erstatte det gamle Lightning-stik på de nye iPhones.

Se også: Laveste priser på iPhones